vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Årets beste artikler til julegaveleken

Årets beste artikler til julegaveleken

Tiden der vi delte ut julegaver i ro og fred er forbi. I år kjemper vi for pakkene våre i en nådeløs kamp der familiens beste terningkaster samler inn flest gaver. Vi har massevis av moroartikler til en overkommelig pris, og nedenfor lister vi opp akkurat passe mengde nødvendige dingser som absolutt er verdt å kjempe for – bare sjekk selv!

Strømper Julegris

Vi er mange som liker å bekle tottelittene med sokker, og når det er jul vil gjerne at føttene våre dekoreres med juleskinker en masse. Stilige og trendy – hva mer kan du be om?

Selvrørende Kopp

Å røre med skje føles litt gammeldags. Nå er tiden inne for at du introduserer den selvrørende koppen for familien. Perfekt for all slags varm juledrikk!

Mopptøfler

Dette er ikke bare et rengjøringsprodukt – det er også en opplevelse. Tenk å kunne gi bort muligheten til å skli over parkettgulvet med disse lekre moppetøflene på føttene, mens du etterlater et støvfritt gulv etter deg. Muligens den smarteste dingsen i julegaveleken!

LED Selfie Lampe Mobiltelefon

Oppgrader et heldig individs selfie game med en sirkulær LED-lampe som fremhever de vakreste trekkene i ansiktet. Koble den rett i mobilen – så er det bare å trekke smilebåndene oppover!

Blinkende Skolisser

Fantastiske skolisser som forvandler fortauet til et fiks ferdig dansegulv! Gjør stilige sko enda litt stiligere!

Flaskeåpner Capgun

Åpne, sikt, skyt! Hvem blir vel ikke lykkelig over å ha sin egen korkpistol, som slenger flaskekorker rundt seg hvorhen man går? Flaskeåpning blir ikke morsommere enn dette!

Stressball Bæsjepølse

Ingen julegavelek uten at noen setter gløggen i vranghalsen av ren forskrekkelse. Denne klemmevennlige bæsjepølsen har ikke bare høy sjokkverdi – den er også deilig å klemme på!

Kjekskopp

Kaffe + kjeks = sant. Uansett hvem den lykkelige mottakeren er, vil denne fantastiske kjekskoppen bli en suksess. Det er selvfølgelig et ekstra pluss dersom du allerede har fylt den med et par kjeks!

Kjøleskapsmagneter Super Mario

Familiens Nintendo-nerder kjemper seg garantert til blods for muligheten til å pynte opp kjøleskapet med Mario og hans mange fiender! Smarte magneter med totalt 23 deler – Let's-a go!

Mini USB Diskolampe

En festligere mobiltelefon på et blunk! Med denne lille USB-lampen får du enkelt et bærbart diskotek som lyser og blinker mens du spiller Bjelleklang på maksimalt volum!

God jul fra Partyking!

Psst ... du har vel ikke glemt timer og terninger?