vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Happy Pride!

Happy Pride!

Det er regnbuer i luften, og vi samles atter en gang på gater og torg for å hylle kjærligheten! Til årets Pride synes vi det skal feires spesielt mye, med ekstra lange parader, fargerike hagefester og hete dansegulv. Nedenfor finner du alt du kan tenkes å trenge for å gjøre tilstelningen enestående og noe utenom det vanlige!

Klær

Kle deg etter været, og ryktet sier at en enestående regnbue skal bre seg ut over himmelen under Pride-dagene. Med andre ord: det er på høy tid å matche med vakre farger! Vi har både elegante dresser, sommerkjoler, tyllskjørt samt varme jakker for den frosne. Alt i regnbuens nydelige farger, naturligvis!

Hatter

Bli paradens sterkest lysende stjerne ved å pryde hodet med en av våre vakreste hatter! Forvandle deg selv til Captain Pride med kapteinshatten som stråler som den vakreste av alle regnbuer, eller hvorfor ikke kjøre skikkelig cowboy style? Til den sportslige har vi også regnbuefargede hårbånd som effektivt fanger opp svettedråper under den intensive Pride-paraden!

Sminke

Vis deg fra din vakreste side ved å gå "all in" foran sminkespeilet. Prøv våre lysende LED-øyevipper som garantert kommer til å gi deg ukens mest intense blikk. Match med crystal flakes i nydelige farger, og kompletter gjerne med regnbuenegler. Den som besitter kraftig ansiktsbehåring har muligheten til å få skjegget til å sprake og glitre – det er nemlig ekstra av alt som gjelder. Sjekk gjerne ut vår tutorial til hvordan du kan lage et praktfullt glitterskjegg!

Hår

Det å fikse en fin paradefrisyre er både dyrt og tidkrevende. Sats heller på en stilig prideparykk som vil få hvem som helst til å bli grønne av misunnelse! Vi har regnbuefarget hår i mange design – til og med 80-tallsinspirert hanekam! Kompletter med en koselig liten bart som lyser opp partiet under nesen!

Oppdekking

Benytt anledningen til å arrangere Pride-ukens mest fargerike hagefest! Dekk opp et langbord, og legg på den flotteste regnbueduken vår. Du matcher selvfølgelig med kopper, sugerør og servietter. Deretter er det bare å invitere alle vennene dine!

Oppdekking

Ballonger

Hvem blir ikke glad av ballonger – og enda gladere blir man selvsagt av regnbuefargede ballonger! Hjerter, enhjørninger og alt annet kjærlighetsfullt som hører til. Fyll med helium og knytt dem fast i balkongrekkverket for å skape gatens vakreste syn!

Tilbehør

Det sitter i detaljene – og gjett om vi har massevis av pride-tilbehør! Hyll deg inn i en stilig fjærboa, sleng treningsbagen over skulderen og smykk deg selv med regnbuefargede øredobber! Dersom det regner under paraden, har vi naturligvis matchende paraplyer som beskytter deg mot kjedelig nedbør.

Flagg

Sist, men ikke minst så har vi det viktigste. Selve ryggraden i en god Pride-parade er naturligvis pride-flaggene. Vi har både små håndflagg og kjempeflagg på 3 x 10 meter (!). Velg den størrelsen som passer best for deg – deretter er det bare å vifte alt armene makter! Ikke alle helter bærer kappe – men i år er det kanskje din tur til å bære en regnbuefrakk?

Happy Pride ønsker Partyking!