vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Steg for steg: Slik feirer du pappa på farsdagen

Steg for steg: Slik feirer du pappa på farsdagen

Far står i startgropen, klarere enn noen gang for å delta på sin helt spesielle dag. Forventningene er som vanlig skyhøye, og hvis ikke alt går som det skal, er det stor fare for frustrasjon og sure miner – derfor har vi laget en guide som veileder deg steg for steg til en perfekt farsdagsfeiring. Slik gjør du!

Frokost på sengen

Dagen starter med at pappa rykkes ut av sin nattlige søvn fra duften av kaffe som du, snill som du er, har helt oppi Super Dad-koppen. På frokostbrettet ligger en haug med donuts som du tidlig i morges sto opp for å bake, og selvfølgelig ligger pappas uunnværlige snusboks ved siden av.

Morgenrutine

Når frokosten er fortært, går pappa som vanlig på badet for å gjøre seg ekstra fin til ære for dagen. Etter en intensiv omgang toalettgolf reiser pappa seg for å kjemme flintskallen med hårbørsten for skallede, og bruker deretter sitt Grooming Kit for å fikse det lurvete skjegget. Hvis han er i ekstra godt humør, bruker han ekte pungsjampo slik at de nedre delene får en omsorgsfull og grundig vask. Fint skal det være!

Ballonger og pynt

Hvis du ønsker å gi pappa en skikkelig overraskelse, har du selvfølgelig brukt hele natten på å pynte kjøkken og stue med gratulasjonsballonger som forteller at karen virkelig er Dad Number One! Hvorfor ikke designe en egen ballong med flatterende bilde av pappa fra ungdommens glansdager? Garantert plusspoeng!

Gaver

Nå får pappa plutselig øye på gavehaugen som står stablet i en fin haug. Her er alt han noengang har ønsket seg: Chili Klaus BBQ Toolbox gaveeske, brannslukker som slukker tørsten i stedet for brann og whiskyglass med integrert sigarettholder. Aller gladest blir han selvfølgelig for de nye, sjarmerende ølunderbuksene og ølstrømpene!

Grilling

Så er det på tide med lunsj, og hvis været holder, står grillmat på menyen. Pappa briljerer som vanlig foran grillen og kommer til å sprekke av glede hvis han får kle på seg sitt lekre ølforkle får tilberede kjøttet på sitt nye The Grillfather-skjærebrett og deretter vende på maten med luksuriøse gullbelagte grillverktøy i labbene.

Pokerkveld

Dagen avsluttes med spill og gambling, hvor du utfordrer pappa i spennende pokerspill. Kveldens drikkevarer har du forberedt i flere uker allerede, og det er selvsagt hjemmebrygget øl fra Brewbarrel som pappa nyter i et best dad in the world-ølglass samtidig som du knuser gamlefar i spillet. Som trøstepremie gir du han en verdens beste pappa-medalje i gull, slik at glimtet i øyet kommer frem igjen!

Fortsatt ikke overbevist?

Sjekk ut vårt brede sortiment for inspirasjon til gaver til pappa! (Ja, vi har sokker også...)