Steg for steg: Slik feirer du pappa på farsdagen

Far står i startgropen, klarere enn noen gang for å delta på sin helt spesielle dag. Forventningene er som vanlig skyhøye, og hvis ikke alt går som det skal, er det stor fare for frustrasjon og sure miner – derfor har vi laget en guide som veileder deg steg for steg til en perfekt farsdagsfeiring! Slik gjør du:

Frokost på sengen

Dagen starter med at pappa rykkes ut av sin nattlige søvn fra duften av kaffe som du, snill som du er, har helt oppi Super Dad-koppen. På frokostbrettet ligger en haug med donuts som du tidlig i morges sto opp for å bake, og selvfølgelig ligger pappas uunnværlige snusboks ved siden av.

Morgenrutine

Når frokosten er fortært, går pappa som vanlig på badet for å gjøre seg ekstra fin til ære for dagen. Etter en intensiv omgang toalettgolf reiser pappa seg for å kjemme flintskallen med hårbørsten for skallede. Og er han i skikkelig godt humør, kan du regne med at understellet får seg en omgang med Dick Johnsons pungvoks.

Ballonger og pynt

Hvis du ønsker å gi pappa en skikkelig overraskelse, har du selvfølgelig brukt hele natten på å pynte kjøkken og stue med gratulasjonsballonger som forteller at karen virkelig er Dad Number One! Hvorfor ikke designe en egen ballong med flatterende bilde av pappa fra ungdommens glansdager? Garantert plusspoeng!

Gaver

Nå får pappa plutselig øye på gavehaugen som står stablet i en fin haug. Her er alt han noengang har ønsket seg: Brannslukker som slukker tørsten i stedet for brann, whiskyglass med integrert sigarettholder og Chili Klaus superhotte gaveeske med maks styrke. Aller gladest blir han selvfølgelig for de nye underbuksene som ser akkurat ut som det aller beste han vet: skummende øl.

Grilling

Så er det på tide med lunsj, og hvis været holder, står grillmat på menyen. Pappa briljerer som vanlig foran grillen og kommer til å sprekke av glede hvis han får en mini-BBQ i bærbar koffert. Iført nytt ølforkle snur og vender han på maten med de gullbelagte redskapene sine. Etterpå inviterer dere hele nabolaget på tradisjonell grillunsj!

Pokerkveld

Dagen avsluttes med spill og gambling, hvor du utfordrer pappa i spennende pokerspill på profesjonell, grønn duk. Hvorfor ikke nyte en støvel hjemmelaget øl fra vår populære Brewbarrel, samtidig som du spiller skjorta av papsen og blir arveløs i samme slengen!

Fortsatt ikke overbevist?

Sjekk ut vårt brede sortiment for inspirasjon til gaver og annen moro til pappa! (Ja, vi har sokker også...)