vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
20 morsomme gavetips til farsdagen

20 morsomme gavetips til farsdagen

Det er på tide å feire farsdag for å hedre alle fedrene der ute, og dersom gavene uteblir på denne storslåtte dagen kan du forvente noen triste fjes. Vi har derfor satt sammen en liste med 20 ekstraordinære gaver som garantert blir en hit hos alle fedre. Sokker, golfballer og ølglass – her er 20 morsomme gavetips til farsdagen!

Egendesignet kopp

En egendesignet kopp med ansiktet til pappa på? En morsommere start på dagen skal du lete lenge etter! Velg det minst flatterende bildet du kan finne og send det til oss – vi fikser resten!

El Wire LED Slips

Papi har mange slips i den imponerende garderoben sin, men hvor mange av slipsene lyser? Nå er det opp til deg å velge farge og skaffe batterier – deretter kan far endelig lyse som den klare stjernen han er!

Chili Klaus Jingle Balls Adventskalender

Jingle balls, jingle balls - bollar all the way! 24 hete overraskelser som far kan nyte i desember. Chili Klaus har spent Scoville-buen, så ha vannglasset klart!

Egendesignede flaskeetiketter

Liker far øl? Da har han garantert en drøm om å få pryde flasken med sitt furete, værbitte ansikt! Klikk hjem et sett egendesignede etiketter for å gjøre drømmen sann!

Golfkopp

En runde golf før frokost? Kommer ikke på tale, den første kaffekoppen tas under øvingsrunden ved kjøkkenbordet.

Superman Hoodie

Pappa er størst, best og sterkest. Han kan nesten kalles for Superman? Gi ham en hoodie som matcher personligheten!

Bjorn Bier Bokser

Ikke alle fedre bruker underbukser. ”Luksuriøs overdåd”, i følge enkelte. Men fedre som faktisk bruker undertøy kler seg gjerne i dristige mønstre – som for eksempel skummende øl!

Dødningehode Karaffel med Glass

Det er tid for å tørke støv av whiskyflaskene på bakken, på tide å bruke en dødningehodekaraffel! Hell fars favorittdrikke over i en hodeskalle av glass og sett i vitrineskapet. Skremmende lekkert!

Sofaorganisator

Far sitter der far sitter, og for å unngå forvirring i sofaen foran fotballkampen skaffer dere ham en praktisk sofaorganisator. Den holder kontroll på fjernkontrollen, kaffekoppen, penner og fatet med småkaker (og mye mer!).

Folieballong Dad #1

Far klager ofte over at ingen lenger overrasker ham med ballonger. Det forandrer vi på nå med en peppende farsdag-ballong som skriker at pappa faktisk er nummer 1!

Ølglass Best Dad in the World

Dad - probably the best dad in the world!

Dad Joke Face Off After Dark

Mareritt? En hel eske fullpakket med dad jokes så snuskete at de bare bør leses når det er mørkt. Samle mot og gi far noen nye dad jokes han kan dra for kjente og kjære, kollegaer og andre ufrivillige!

100 Things To Do With Dad Bucket List Skrapetavle

Opplevelser er det fineste du kan gi en voksen mann, og her tilbyr vi en rekke aktiviteter du kan gjør med far. Velg en rute og skrap – deretter bestemmer det skjulte bildet hva dere skal gjøre resten av dagen!

Ølsokker Ale Hazy IPA

Varm tærne til far med det beste han vet – sokker som minner om øl (nærmere bestemt IPA). Perfekt til et par lekre lakksko på neste business trip!

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl

Den der faren din, han liker jo å fikse ting! Og nå kan han endelig forvandle familiens garasje til et rendyrket bryggeri med hjelp av Brewbarrels superpraktiske sett. Tenk å kunne titulere seg som bryggmester på sine eldre dager!

Emoji Golfbollar

Med alderen kommer også den store interessen for golf, og for å gjøre swingen ekstra morsom tilbyr vi nå et sett golfballer som garantert skiller seg ut på golfbanen. Papsen, velg ball etter humør og swing golfkølla!

Flaskeholder til Sykkel

På tide å begi seg avgårde langs sykkelfeltet med litt nykokt kaffe på styret. Ikke uten denne praktiske holderen som kan holde flasker, bokser og kopper i et stødig grep. Perfekt på morgenturen!

Skjærefjøl The Grillfather

Det er ved grillen far trives, og for å få perfekte kjøttstykker og grønnsaker er det viktig å skjære på en solid treplate. Like a real grillfather!

Beard Care Kit

Stell skjegget til far den 12. november med et Beard Care Kit som pleier og fikser ansiktshåret. Kam, olje, vask og kam – alt i en fin gavepakke!

Verdens Minste Fiskestang

Verdens minste fiskestang til verdens største storfisker. Ta med pappa til nærmeste innsjø og la ham kaste så albuene knaker. Sånn skal farsdagen feires!