vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
beer-o-meter-spel-1

Beer-O-Meter Spill

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

229,90 kr

Endelig fyller du 18 år! ATTEN år, og du får endelig gjøre som du vil! Med foreldrene ute av huset, snacksen på bordet, spillelisten på og ølet kaldt gjenstår kun én ting: gjestene, selvfølgelig. Og når de kommer, klare for århundrets fest, gjelder det å sørge for at de får den rette mengden øl innabors. Hva sies du til å ta fram dette morsomme ølspillet med en festlig buzzer som gir lyd hver gang du må drikke?

Beer-O-Meter Spill er et morsomt, elektrisk ølspill produsert av plast som passer bra å ta fram på vorspielet eller festen. Spillet er utstyrt med en såkalt buzzer som styrer deltagernes handlinger under spillets gang. Den drives av medfølgende batterier.

Regler: Spillerne begynner med å fylle opp et stort glass (ca. 50 cl) hver med øl. Én spiller av gangen aktiverer spillet. Hver omgang starter når ølmåleren står på B, og den slutter når den har havnet på R. Om buzzeren gir lyd ved B, drikker spilleren 4 slurker, hvis den gir lyd ved den første E-en, drikker han eller hun 3 slurker. Ved den andre E-en er det 2 slurker som gjelder, og ved R-en drikker man 1 slurk. Om buzzeren ikke har gitt lyd i det hele tatt, slipper spilleren å drikke. Deretter sendes Beer-O-Meteren videre til neste spiller.
Art.nr 29094-1
Kopiera OK

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger