vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Evenement Utdrikningslag Mann

Utdrikningslag Mann

Driver du og planlegger utdrikningslaget til bestekompisen din? Er det vanskelig å få idéer eller finne det du leter etter? Ta det med ro, her på Partyking har vi produkter som vi mener passer perfekt til det ultimate utdrikningslaget, hva tenker du om neongule politiluer, mannlige nonneklær, mankinier, beerpong-spill eller alt slags nudistutstyr?

På utdrikningslaget syns vi at dere skal få lov til å ta den helt ut, og derfor har vi samlet de produktene vi mener passer best til denne store livshendelsen under denne kategorien. Her har vi det meste du kan tenke deg å ville ha til den siste kvelden med gjengen og som ikke kommer til å skuffe den som skal gifte seg (han vil bare bli veldig flau).

Det meste vi har her er til for at brudgommen ikke skal slippe unna, og du trenger ikke bekymre deg for at hele spetakkelet skal bli stuereint, snarere tvert imot. Her finnes også ølglass, øltønner, shotglass og alt mulig annet du kan forestille deg i denne kategorien. Så ta på deg mankinien, kjøl ned ølen, fyll lommelerken og gjør deg klar til utdrikningslag!
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier