vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Julegaver Julegave til Julegavespillet

Julegaver til Julegaveleken

Julen er en tid for glede, fellesskap og selvfølgelig julegaver! Men noen ganger kan det være utfordrende og krevende å kjøpe gaver til hver enkelt person i storfamilien. Derfor er julegavespillet det perfekte alternativet for å spre latter og spenning på julefesten! Med julegavespillet kan hele familien og venner samles for å leke og utveksle gaver på en morsom måte. I denne artikkelen skal vi utforske ulike julegaveideer som vil gjøre julegavespillet til en uforglemmelig opplevelse.

Hva er julegavespillet?


Julegavespillet, også kjent som julegaveleken eller "Julenissens rulett", er et tradisjonelt spill hvor deltakerne samles for å bytte og vinne gaver. Spillet går ut på at hver deltaker bidrar med minst én julegave til en felles bunke. Du setter også opp et budsjett for hvor mye du kan kjøpe gave for, som vanligvis er mellom 100 og 500 kr, avhengig av hva gruppen har blitt enige om. Deretter spiller du et terningspill hvor du har sjansen til å vinne julegaver fra bunken. Reglene kan variere, men vanligvis får du plukke en julegave fra bunken hvis du får et bestemt tall på terningen. Etterpå følger du reglene for å samle så mange julegaver som mulig. Noen er heldige og kan vinne flere gaver, mens andre kan miste sine. Det er én hellig regel i julegavespillet: "Hvis du er med på leken, må du også tåle leken!" Så vær forberedt på å både vinne og tape i dette spennende spillet!

Hvordan spille julegavespillet?


Det er forskjellige måter å spille julegavespillet på. Snillere måter som holder julehøytiden i live, og de med mer "strenge" regler. Nedenfor har vi listet opp den mest populære måten å spille dette fantastiske spillet på. Les og lær!

Runde 1: Forberedelser


Inviter familie og venner til å delta i julegavespillet. Jo flere jo bedre! Bli enige om et budsjett og hvor mange gaver dere skal kjøpe. Legg alle gavene i en haug midt på bordet eller gulvet, bruk en terning og la hver deltaker slå. Når terningen viser tallet 1 eller 6, får du velge en pakke fra bunken. Fortsett til alle pakkene er delt ut.

Runde 2: Blod, svette og tårer


Når det er tid for runde to, begynner nervene å gjøre seg gjeldende! Nå må dere bestemme hvor mange minutter dere skal ha på å rappe julegaver fra hverandre. La alle deltakerne kaste terningen igjen, og hvis den viser 1 eller 6, får du velge en gave fra hvem du vil rundt bordet. Fortsett til tiden renner ut. Åpne deretter alle pakkene.

Runde 3: Hvis du er med i leken, får du tåle steken


Når pakkene er åpnet, og innholdet vist fram, er det tid for den aller siste runden. La noen i gruppen stille inn timeren uten å fortelle tiden (det blir mye mer spennende da) og begynn deretter å kaste terningen igjen. Når klokken ringer, avsluttes spillet. Kanskje en av dere vil sitte med flertallet av alle gavene, mens en annen forlater bordet ulykkelig? Alt kan skje under julens morsomste (og heftigste) spill!

Julegaver som matcher julegavespillet


Når du skal velge julegaver til julegavespillet, er det viktig å huske at de skal være morsomme og passe for både voksne og barn. Her er noen julegaveideer som kan gjøre spillet enda morsommere:

Gøyale kopper og selskapsspill


Morsomme kopper eller et sprøtt brettspill kan være perfekte julegaver til julegavespillet. Vurder å velge kopper med morsomme sitater eller gøyal design, eller selskapsspill som garanterer latter og underholdning for alle deltakere. En selvrørende kopp eller et selskapsspill med sprø regler kan virkelig få latteren i gang under julegaveleken.

Morsomme tilbehør og gadgets


Gi deltakerne sjansen til å vinne gøyale og sære tilbehør og morsomme gadgets. Det kan være alt fra neonfargede sokker og leppepomade med baconsmak til solcellefigurer av kjente karakterer som Mr Bean. Tenk på å velge varer som virkelig skiller seg ut, og som deltakerne kanskje ikke kjøper til seg selv. Det er tross alt julegavespillet, og jo morsommere og mer uventet julegavene er, jo mer spennende blir spillet.

Slipp julestress med julegavespillet


Uansett hvilket budsjett du har, finner du de perfekte produktene til julegavespillet hos oss. I tillegg slipper du å løpe rundt blant stressede mennesker i byen for å finne gavene dine – hos oss kan du rolig skrolle opp og ned på siden på jakt etter den perfekte gaven til årets morsomste lek med familie og venner. Velkommen inn!
Les mer

Inspirasjon

Alle Kategorier