vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Gadgets Spill & Lek Selskapsspill

Selskapsspill & Brettspill

Selskapsspill kan virkelig gjøre mye for å fyre opp feststemningen! De fungerer også godt som isbrytere på fester hvor folk ikke kjenner hverandre fra før. Partyking har spennende spill innen flere ulike kategorier. Fra enkle til mer innviklede spill. Vi har blant annet spørrespill, mordgåter og mange klassiske spill som passer like godt for barn som voksne. Du blir aldri for gammel til å spille! Ved hjelp av vårt sortiment, kan du plukke ut noen morsommer og frekke spill og ordne en spillkveld med vennene dine. Det blir garantert en underholdende kveld med mye latter, hvor visse spillere ofte viser seg å ha et noe mer utviklet konkurranseinstinkt enn andre... I så fall er en pokerkveld kanskje mer passende. I situasjoner hvor du har måttet nøye deg med en simpel kortstokk for å spille poker, har du nok ønsket deg et komplett og proft pokersett. Selvfølgelig er dette noe du også finner hos Partyking. Da har du alt du trenger for å høyne innsatsen og få det beste ut av pokerkvelden din!

Hos Partyking finner du en rekke drikkespill av ymse slag, som er perfekt å ta frem på festen. Her finner du vorspiel-spill som er ypperlig til å lette stemningen på vorspielet. Du finner også spill med 52 kort, hvert kort med en oppfordring om å gjøre noe, f.eks. gi bort tre slurker, fortelle et eventyr eller skrike så høyt du kan. Her har vi også amerikansk og vanlig ølpong-sett, så du kan spille ølpong (eller beer pong) på festen din. Eller hvorfor ikke spille Fylletårnet, et spill som bygger på det klassiske treklosspillet hvor man skal dra ut klosser fra et tårn. Men hver gang tårnet eller en kloss raser må du drikke opp alt i glasset ditt. Her finner du også Trivial Pursuit Party, som er en partyversjon av det klassiske spillet.

Om du er ute etter mer klassiske spill du kan spille med venner og familie, har vi det også. Vi har spil som Rubiks kube, et morsomt 3D-puslespill, det klassiske brettspillet Ludo, Trivial Pursuit Master Edition, med en tidtager for å holde tempoet oppe, og Twister – et fysisk spill hvor man må slå knute på seg selv for å vinne. Hos oss finner du også det klassiske ishockeyspillet Stiga Play Off, som de fleste nok har spilt i oppveksten. Eller hvorfor ikke kjøpe et av våre mest folkekjære brettspill, Monopol, spillet som handler om å få så mye kapital som mulig, kjøpe gater, bygge hus og hotell. Vi har også en annen brettspillklassiker: Risk, som går ut på å erobre verden.

Om du liker spennende detektivspill, har vi det også: Hos oss kan du finne spill som Cluedo hvor du skal løse mordmysterier. Eller hvorfor ikke spille Mafiamord, hvor du skal løse en mordgåte som utspiller seg på en fest hvor de mest kjente mafiosaene er gjester. Vi har også spillet Mordiska Grannar, som er et spennende rollespill fra Svenska Mordgåtor, med en historie som utspiller seg i nabolaget Kvarteret Grannsämjan.

Så sjekk gjerne vårt brede utvalg av selskapsspill.
Les mer