vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Festival

Det finnes vel ikke noe festligere enn festivaler, med musikk, dans og gode venner? Når det er på tide trengs det telt, liggeunderlag, høytalere, kanskje en oppblåsbar lenestol eller sofa og mange andre praktiske ting som du kan skaffe deg her!

Det kan være vanskelig å finne tilbake til teltet etter en lang konsertfylt dag, da ønsker man at man hadde teltfinneren. Trykk på knappen og teltet ditt lyser opp fra innsiden! Bare pass på at ikke batteriene går tom. Ta med deg den bærbare laderen til smarttelefoner og ladestasjonen Dual Power Bank. Hold ølet kaldt på varme sommerdager med en oppblåsbar palmekjøler, piratkiste, øltønne eller hvorfor ikke en kaktuskjøler? Når ølet er velkjølt kan du bære med deg noen bokser rundt midjen med et praktisk ølbelte, eller hvorfor ikke drikke rett ut av et M-16 gevær? Regnbeskyttelse er et must for festivaldeltakeren, i hvertfall om du skal på festival i Sverige. Her finner du paraply, paraplyhatter eller ponchos i det svenske flaggets farger, som Batman, Darth Vader eller hvorfor ikke en giraffponcho?

Gjør sommerens festivaler til de beste så langt med alle de morsomme og praktiske festivaltilbehørene som du kan finne hos oss på Partyking!
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier