Neonskilt

For deg som har, eller drømmer om å starte en egen kafé, bar eller restaurant, kan vi anbefale å piffe opp innredningen med fine neonskilt. Neonskilt fungerer fint som en lyskilde som sprer et hyggelig skinn, samtidig som det er en lekker innredningsdetalj. Det fungerer selvfølgelig også helt utmerket hvis man vil piffe opp kjøkkenet eller stuen der hjemme med neonskilt som lyser opp og skaper en festlig stemning til middagsselskapet eller festen! En annen morsom ting kan være å innrede garasjen og gjøre den om til en herlig møteplass med biljardbord eller flipperspill. Naturligvis passer det utmerket å sette opp et par matchende neonskilt for å skape riktig stemning.

Innred med neonskilt – Det flotte lyset fra neonskilt skaper en hyggelig og koselig atmosfære, perfekt for en herlig kveld med vennene. Neonskilt blir selvfølgelig også en kul dekorasjon som vekker gjestene dine sin interesse, og som kan bli en morsom innramming på for eksempel halloweenfesten eller en annen temafest. Neonskiltene våre passer like godt i hjemmet som til den profesjonelle bedriften. La neonskilt spre en hyggelig og nostalgisk følelse som en kontrast til det moderne, og de hever stemningen i rommet – et vinnende konsept som kommer til å settes pris på av gjestene dine.

Oppgrader hjemmebaren – Hvis du har en bardisk hjemme, eller kanskje eier en ordentlig bar som mangler det lille ekstra, så er neonskilt det du leter etter. Kjøp neonskilt for å informere gjestene om kveldens drink eller hvor mye tips du forventer deg! Neonskilt kan på en enkel og effektiv måte skape en behagelig følelse som leder tankene for eksempel til en klassisk amerikansk diner eller en luksuriøs nattklubb!

Lag dine egne neonskilt – Det er både pent og trendy å innrede med neonskilt av ulike typer. Med et neonskilt som du selv designer og skriver teksten på kan du utforske din egen kreativitet og skape et helt eget skilt. Du skriver og maler enkelt med neonpenner, og du kan enkelt viske bort teksten og motivet med en klut og skrive noe nytt. Dette blir en helt unik og personlig innredningsdetalj som også blir en fin lyskilde. Lek med fantasien og skap ditt eget motiv som passer til ulike anledninger.

Husk med neonskilt – Hvis du hører til dem som har litt problemer med å huske ting, kan du med fordel bruke neonskilt som du kan skrive på som en spesialdesignet «huskelapp». Skriv opp viktige møter, bestilte frisørtimer eller hvorfor ikke en handleliste? Med et neonskilt blir man helt klart mer inspirert til å holde orden på alt enn med en vanlig huskelapp. Hos oss på Partyking kjøper du enkelt neonskiltene dine på nett og får dem trygt sendt hjem. Neonskilt er veldig enkle å henge opp eller stille mot en vegg, og de passer utmerket som gave til de fleste. Tips gjerne mottakeren om hva neonskiltet kan brukes til om hen ser spørrende ut når pakken åpnes! Uansett hvor du velger å plassere neonskiltene dine, kan vi love deg at de vil bidra til en finere og festligere følelse i rommet eller lokalet.
Les mer