vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Vinhylle

Til alle dere vinelskere der ute som vet å sette pris på edle dråper, har vi selvfølgelig et flott utvalg av vinstativ og -hyller. Hos oss finner du et bredt spekter av både klassiske og spesialdesignede vinhyller. Et stilig vinstativ er ikke bare et praktisk oppbevaringssted for dine favorittviner, men også en veldig fin og elegant interiørdetalj.

Et vinstativ lar deg enkelt vise frem din organiserte vinsamling til venner og bekjente, samtidig som du får et luksuriøst ornament på kjøkkenet eller stuen. På PartyKing finner du vinstativer i alle slags design, former og stiler, vi har noe for enhver smak. La deg inspirere av våre vinhyller og finn dine favoritter. Vil du ha et vinstativ som du fester til veggen eller et som står på gulvet? Skal det være høyt eller lavt – eller kanskje roterbart? Ta en titt på utvalget vårt, og bestill deretter din nye vinhylle online - det blir ikke enklere enn det.

Vi har et massivt utvalg av mange forskjellige typer vinstativer som passer for alle typer boliger. Kanskje du lenge har ønsket å investere i et større vinstativ, perfekt for vinfans og samlere, eller foretrekker du et litt mer diskre vinstativ som bare har plass til dine absolutte favorittflasker?

Vi har også flere vinholdere til bare én flaske i festlig og innovativ design som blir en flott dekorasjon på middagsselskapet eller festen. Disse fungerer også godt som en morsom og personlig gave til dine kjente og kjære; For eksempel kan du velge en vinholder i form av en motorsykkel til bikeren, eller en vinholder som viser en gammel mann i en gyngestol til morfar eller farfar. Vi blir overrasket hvis mottakeren ikke setter pris på den gaven!

Hvordan vet du hvilket vinstativ du skal velge blant alle disse forskjellige modellene? Start med å spørre deg selv om du vil at det hovedsakelig skal være morsomt, praktisk, elegant, moderne, klassisk, lett eller mer robust. Nedenfor finner du noen tips om forskjellige varianter vi håper kan være nyttige. En både praktisk og stilig klassiker er et vinstativ av tre du kan bygge videre på etter behov. Du kan enkelt kjøpe nye seksjoner som monteres på toppen av de eksisterende - en veldig smart og nyttig design som betyr at du ikke trenger å kjøpe et nytt vinstativ i overskuelig fremtid.

For de som ønsker litt mindre og lettere vinstativ, er det flere kule vinhyller som skaper en illusjon av at flasken svever i luften, eller de i metall som ikke tar opp mye plass eller veier mye. Disse vinstativene har en mer minimalistisk og kul design som passer i det moderne og funksjonelle hjemmet.

En annen populær variant er vinstativer som enkelt monteres på veggen. På denne måten blir vinstativet både en luksuriøs interiørdetalj og en smart løsning for de som ikke har ubegrenset gulvplass. Vinstativer til veggmontering finnes i flere størrelser, med plass til forskjellig antall flasker, du velger selv det som passer best hjemme hos deg. Ikke glem å plassere favorittvinene dine ytterst i stativet, så det er lett å få tak i dem når du får fint besøk.
Les mer