Barbord

Du må ikke eie en bar for å få glede av et barbord! Her finner du rimelige barbord som gjør rommet til en profesjonell bar. Inviter venner og familie hjem og sørg for at du for guds skyld lærer å lage minst tre drinker! Server dem med salte nøtter og sett det på barbordet. Best av alt? Vi tilbyr bærbare barbord. Hva er det? Som navnet antyder, er våre bærbare barbord superenkle å pakke sammen og ta med overalt. Overrask vennene dine på stranda i sommer ved plutselig å trekke ut en bardisk på beachen. Du kommer til å bli populær! I tillegg er det en perfekt samtalestarter – «Hei der, er det lov å smake på en drink?». Ja, det blir intet mindre enn suksess.

Et barbord er et høyt og smalt bord som du enten står ved eller sitter ved på barkrakker. Enten du er i ferd med å innrede hjemmet ditt og prøver å fikse opp hjemmebaren, eller du bare dekorerer til årets fest, har vi et barbord for alle. Sørg også for å pimpe barbordet ditt med vårt morsomme tilbehør. Hos oss finner du alt du trenger for å lage en profesjonell bar i ditt eget hjem. Fyll opp med shakere, fine glass, flaskeåpnere og kanskje penis-tannpirkere til snacksen? I tillegg trenger du kule skilt å pimpe barområdet med!

Heng opp retro-inspirerte metallskilt med tekster som «Cold beer» eller morsomme advarselsskilt i stil med «Spriflasker bringes i sikkerhet i tilfelle brann". Du skjønner greia, vi har alle de essensielle komponentene som må til i en vellykket bar. Og alt begynner med bardisken. Våre barbord er av høy kvalitet og har selvfølgelig det lille ekstra. Vi er ikke PartyKing for ingenting. Hva med et barbord med integrert LED-belysning? Du vet hvordan det er, de single valfarter alltid til baren. Så hvorfor ikke skaffe ditt eget barbord å henge rundt? Leter du etter en flørt? Da vet du hvor du skal være.

Et barbord har også skjult oppbevaring på baksiden hvor du kan oppbevare is, glass og drinktilbehør. Selvfølgelig trenger du også drinktilbehør som mikseglass, måleglass, barskje og muddler. For ikke å nevne glass til å servere drinkene dine i. Hvis du skaffer deg et barbord bør du forberede deg på at du vil få en ny identitet. Sannsynligvis vil du ende opp med å tilbringe alle døgnets timer bak baren mens du gnikker og gnir med en klut for å få alt til å skinne som nyslått mynt.

Et tips er å lage et tema. Klassikere som tiki-barer eller sportsbarer er selvfølgelig trygge kort. Men hva med en bar med pirattema, eller kanskje et superhelttema? Vi har alt tilbehøret du trenger, som morsomme kopper og glass med forskjellige motiver. På PartyKing trenger du aldri å bli ruinert. Vi selger virkelig heftige bar bord til overkommelige priser. Selvsagt alltid med smarte funksjoner og det lille ekstra. Du vil at baren din skal tiltrekke seg kule mennesker. Barbord online er flott når du er den som arrangerer festen. Tenk deg gjestenes ansikter når de kommer inn i hjemmet ditt og oppdager at du har din egen hjemmebar. Du vil raskt bli den mest populære personen i vennekretsen.
Les mer
4 resultater