Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Barnekostymer > Aurora Premium Barn Karnevalkostyme
Se større bilde

Aurora Premium Barn Karnevalkostyme

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 1
selected_index: 0
449,- 699,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Forestill deg lykken til de tre gode féene når de ser sin elskede Aurora våkne opp fra søvnen, takket være et kyss fra hennes sanne kjærlighet! Denne søte kjolen kunne vært hentet rett ut fra eventyret om Tornerose. Med detaljer som paljetter, roser, tyll och glinsende stoffer har den alt som en prinsesse kan ønske seg! 

Aurora Premium Barn Karnevalkostyme inkluderer en lang kjole med et posete, mørkerosa tyllskjørt i flere lag. Ermene og midjepartiet er i lysrosa. Ermene er lange og laget av et gjennomsiktig stoff mens midjepartiet er laget av et glinsende materiale. Ved skuldrene sitter en hvit, oppstikkende stoffdel, overdelen er pyntet med mørkerosa paljetter og et bilde av Aurora. Ovenfor den lysrosa midjedelen sitter en rad med mørkerosa tekstilroser. Sko er ikke inkludert. Ha gjerne på sko i lignende farger for et utseende som på bildet. 

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30795 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle