vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalskostymer Bokstavsdrakter Bokstav 'D' Karnevalskostymer

Karnevalskostymer på Bokstav D

Det blir stadig vanligere innen fest og karneval å ha et bokstavtema. En fest med bokstavtema betyr at alle som er invitert på festen må kle seg ut som noe som begynner på den utvalgte bokstaven, f.eks. 'D'.

Partyking har derfor samlet alle kostymer som begynner på bokstaven 'D' slik at det blir enklere for deg. I vårt sortiment finner du alt fra dinosaurdrakter til doktorantrekk. Vi har et meget stort og variert sortiment på kostymer for både voksne og barn, rimelige og luksuriøse. Her får du garantert mange nye forslag og ideer for hvordan du skal kle deg ut på neste karneval.

Vi har kostymer som forestiller Daphne i Scooby-Doo, eller hvorfor ikke kle deg ut som dykker eller festens diskokonge? Vårt sortiment er svært populært og er et av de største utvalgene av kostymer i Norden. Vi har også lynraske leveranser, så du trenger ikke bekymre deg, selv om du er ute i siste liten!

Eksempler på kostymer som begynner på bokstaven 'D': Disco Dude, Disco Diva, Dancing Queen, Doktor, Dronning, Dartskive, Dødhette, Døden, Djevel, Dommer, Dinosaur, Daphne i Scooby-Doo, Engel/Djevel-kostyme, Dracula, Dykker.
Les mer