vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Disney

Det amerikanske gigantkonsernet Disney står bak flere av de mest ikoniske og populære filmkarakterene gjennom tidene! Hvem har aldri vært forelsket i, eller identifisert seg med en eventyrlig Disneyprinsesse? Disney er et enormt selskap i dag, og det gjenspeiles selvfølgelig hos oss på PartyKing. Vi har hundrevis av Disney-ting å velge mellom for de som ønsker å arrangere en barnebursdag med Disney som tema. Vi har også alt for deg som vil gi bort et Disneykostyme i bursdagsgave eller som bare digger filmene.
Lag din egen Disneyworld med vår hjelp! Å organisere en Disney-utkledningsfest er helt perfekt på mer enn bare en måte! Det er et veldig bredt tema. Alle vil garantert klare å finne en passende Disney-karakter å kle seg ut som. Her er sjansen for voksne til å kle seg ut som sin barndoms film- eller tegneseriehelt, og barn og unge kan kle seg ut som figurer som er i vinden akkurat nå. Vi har kostymer i flere størrelser og til både barn og voksne.
En Disney-utkledningsfest blir garantert en morsom og fargerik hendelse. Litt som å ta alle karakterene fra jul med Donald Duck og vennene hans og slippe dem ut sammen. Hm ... Stopp en hal, et julebord med Disney-tema er faktisk ikke en dum idé! I tillegg til masker og kostymer med Disney-tema har vi masse stæsj med Disney-trykk du kan bruke til å dekorere pent til ballet på slottet eller dekke bordet med.
Du finner både engangsartikler og Disney-ting som er verdt å ta vare på og kan brukes mange ganger. Vi vil gjerne slå et ekstra slag for våre vakre og vellagde kakefigurer. Med et Bibbidi-bobbidi-boo, har du forvandlet en enkel kake til en veldig spesiell lekkerbisken som bidrar til å gjøre festen minneverdig for alle gjestene dine.
Velg om du vil lage en fest inspirert av en bestemt film, eller om du vil ha en Disney-fest hvor du blander alt fra det enorme produksjonsvolumet Disney kan skryte av.
En annen god idé er å arrangere en skattejakt med spørsmål om ting som dukker opp i de populære filmene! Mange forelsker seg litt ekstra i en bestemt Disney-film eller Disney-figur. Vi har merch som passer alle som har en bestemt favoritt fra selskapets store katalog. Nå snakker vi ting som fine kopper, håndklær og leker. Denne typen gave blir ofte satt stor pris på av personen som får dem i gave og brukes også ofte!
Det skal være gøy å organisere eller gå på fester, og vi på PartyKing hjelper deg å slappe av. Her kjøper du absolutt alt som trengs når det gjelder Disney online i vårt store utvalg. Til de laveste prisene på markedet i tillegg!
Les mer