Til toppen
Se full beskrivelse

Julegaver til barn

Nå er det jul igjen! Også kjent som den mest stressende tiden på året. Det å løpe rundt og forsøke å få alt klart til julemiddagen og rekke å få kjøpt inn alle julegavene gjør det vanlig at man ser på denne høytiden med litt angst i sjelen. Men frykt ikke! Vi hjelper deg med det som føles som en nesten umulig oppgave: Å skaffe julegaver til barna som de faktisk kommer til å like.

Her kan du finne morsomme leker og kule apparater som kommer til å holde barna sysselsatte hele juleferien. Karnevalsdrakter som de aldri kommer til å ville ta av seg (da slipper du i alle fall å prøve å velge ut hvilke klær de skal ha på seg på nyttårsaften), spennende spill som de aldri kommer til å ville slite seg løs fra, og en mengde andre leker som kommer til å få dem til å elske deg enda mer enn før.

Gjør både deres og din hverdag litt morsommere med de mengdene av alternativene du kan finne her. Til tross for at julen kanskje ikke varer helt til påske, så vil gleden vare så mye lenger.

For dere som vil gi bort en musikalsk gave til barna deres, så har vi små minigitarer å gi bort i julegaver. Disse er små minigitarer som er 31 cm lange og har 6 strenger, akkurat som ordentlige gitarer. Dette er en perfekt julegave til et barn som vil oppdage gitarens spennende verden. For de litt eldre barna har vi også akustiske gitarer i full størrelse.

En annen klassisk leke for barn er stylter. Hos oss kan du kjøpe et par stylter og gi bort til barna dine, så får barna oppleve dette tidløse leketøyet som de aller fleste barn har lekt med i oppveksten.

Om du vil at datteren din skal kunne kle seg ut som bl.a. Snehvit eller Askepott, så har vi fine karnevalsdrakter med disse eventyrmotivene. Disse vakre kreasjonene fører tankene rett til Disneys eventyrverdener. Finnes i størrelsene Small, Medium og Large, og vår størrelsesguide gjør at du enkelt kan finne riktig størrelse til ditt barn.

Filter

Show 505 produkter
castle