Til toppen
Se full beskrivelse

Prinsesser

Drøm deg bort til eventyr der slott, kjærlighet og magiske undere er virkelige ved å bli prinsesse for en kveld. Blant Partykings sortiment kan du finne alt mulig i temaet prinsesser. Blant kostymene er det ikke bare berømte og velkjente Disney-prinsesser, det er også mulig å skape sin egen stil ved å kjøpe frittstående tilbehør og accessoirer, som prinsessekroner og tryllestaver.


I tillegg til dette er det også en masse glitrende og fargesprakende innredningsdekorasjoner, som serpentiner og veggdekor, for å skape en følelse av at man befinner seg i en helt magisk verden. Sortimentet retter seg til både unge og gamle, og kostymene finnes i flere ulike størrelser for at nettopp du skal få være med på ball på slottet.

Så skynd deg og ta på deg ballkjolen og den glitrende prinsessekronen, ta med deg tryllestaven din og by inn hele kongeriket til fest. Dans blant ballonger og girlandere med vennene dine, og skulle du treffe på en frosk den kvelden – kyss den! Det kan være drømmeprinsen din som lurer bak forkledningen!

Filter

Show 260 produkter
castle