Se større bilde

Utah Forkle Bøffelskinn Rust

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 143600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
1 795,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Et luksuriøst forkle i bøffelskinn – perfekt å ha som dekorasjon på veggen eller å bruke når familien forventer seg et godt måltid mat.

Dette forkleet er helt og holdent ekte bøffelskinn laget av produsenten Xapron som holder til i Nederland. Xapron ble grunnlagt i 2015 av en herre ved navn Fredani i Waalwijk Nederland. Fredani var under sin tidligere karriere ekspert på arbeidsklær, men ville til slutt følge hjertet sitt og skape noe nytt. Xapron viste seg å bli resultatet, og i dag produserer de helt og holdent håndlagde forklær i såvel bøffelskinn som kuskinn.

Utah Forkle Bøffelksinn Rust er et førsteklasses forkle som passer like godt å bruke til matlaging som når du spiller bartender. Forkleet er helt og holdent i ekte bøffelskinn med sterke justerbare bånd og spenner. Forkleet er utstyrt med en praktisk håndklehempe, og ser like godt ut på som hengende på veggen. Forkleet kommer i en rustaktig farge med robuste lærdetaljer, og finnes i tre ulike størrelser å velge blant (størrelsen tilsvarer forkleets lengde). Fordelen med et forkle av bøffelskinn er at det tåler merker, for eksempel fra søl og slitasje.

  • Materiale: 100% Bøffelskinn
  • Farge: Rust (brunaktig)
  • Størrelse: 74 cm, 82 cm & 89 cm
  • Bredde størrelse 74: 60 cm
  • Bredde størrelse 82: 70 cm
  • Bredde størrelse 89: 70 cm
  • Luksuriøs gave/julegave å gi bort
  • NOTER at størrelsen tilsvarer forkleets lengde

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen50767 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle