Forklær

Er du en av dem som tror at forklær bare er for eldre damer som tilbringer hele dagen på kjøkkenet? Da må du komme deg ut fra den steinen du har levd under i det siste. Her på PartyKing finner du et helt nytt univers av forklær som vil overraske deg med sine stilige og kule design!

Det beste med forklærne våre er at de ikke bare passer på kjøkkenet eller foran grillen – dette er kult festtilbehør! Våre forklær fungerer som enkle karnevalskostymer, flott hvis du alltid vil ha et antrekk liggende klart i bagasjerommet. De kan også fungere som en stemningsbooster på en fest eller utstyr til et utdrikningslag. Sjekk ut utvalget vårt og finn noe til deg selv eller som gave til en venn.

Trenger du forkle til kjøkkensjefen, den siste detaljen til halloween-kostymet eller til den Astrid Lindgren-inspirerte barnebursdagen? På PartyKing har vi samlet sammen en garderobe som er full av forklær i alle tenkelige typer og fasonger.
Til de mindre barnevennlige arrangementene tilbyr vi også et stort utvalg av usjenerte kunstverk for å gi liv til samtalen og lage god stemning.
Til den nybakte svenske studenten har også vi skaffet klassiske forklær tradisjonen tro som beskytter penklærne mot øl og champagne – eller kanskje passer forkleet bedre for den som vil gjenoppleve fordums storhetstider på klassegjenforeningen?

Gjør en storartet entré på karneval og fest ved å svøpe deg i et kult forkle – du beskytter ikke bare klærne du har under, men du blir også festens midtpunkt!

Dra nytte av listen vår som du kan bruke som inspirasjon før du kjøper forklær:

Forklær til utkledningsfest eller halloween – Vi har mange forklær som lett gir deg et stilig og kult kostyme. Skal du kle deg ut som en gæærn kokk med et blodig forkle, eller tar du sikte på å heller komme kledd ut som julenissen eller en fe? Gjør det enkelt for deg selv med våre forklær til utkledningsfest.

Forklær til utdrikningslaget – Når det er på tide å si farvel til singellivet, er et utdrikningslag en selvsagt fest som vanligvis kommer med en skrudd og ofte frekk vri. Vi har mange voksenforklær som vil få alle til å rødme eller få latterkrampe!

Forklær til hjemmet eller som gave – Hvis du er ute etter et forkle til en person som elsker matlaging, har vi også et bredt utvalg. Hvorfor ikke overraske dem med eksklusive kvalitetsforklær i toppklasse? Vi har også morsomme varianter som passer til ulike personligheter. Disse forklærne er den perfekte kombinasjon av design og praktisk, så hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe et til deg selv?

Er du tom for ideer eller er sent ute før en bursdag? Ikke stress, på PartyKing har vi alt du trenger for å kunne gi bort en morsom og unik gave. Et morsomt forkle er alltid nyttig og blir garantert satt pris på av mottakeren, i hvert fall hvis personen har et snev av humor!
Les mer