Se full beskrivelse

Russ 2021

Visste du at den norske russefeiringen med Russefest har sine røtter fra 1700-tallet? Ordet Russ er en forkortelse for det latinske navnet "Comua Depositurus", som betyr "å ta av seg hornene"! Det fantes ingen universiteter på 1700-tallet i Norge, og nordmenn reiste i stedet til Danmark for å studere. Elevene måtte få bestått i Eksamen Atrium for å kunne få plass som student på universitetet. Etter gjennomført eksamen fikk de et horn festet til pannen og ble hånet av eldre studenter. Dersom studentene bestod eksamen, ble hornene fjernet som tegn på visdom og at villdyret i dem var forsvunnet. Det var fra og med dette øyeblikket at studenten med all rett kunne kalle seg student. Det var også her reisen for russ startet, en reise som fortsatt pågår. Vi er nå kommet til år 2021, avgangsåret feires fortsatt av russ, og russetiden 2021 kan bli en mer storslagen russefest enn noensinne!

I dag starter man Russetiden ved at man går sammen med venner (oftest fra samme klasse) i løpet av skolegangen, for å samle inn penger til å kunne kjøpe en egen russebuss. Russebussen er kanskje det mest hellige under hele feiringen. Her samles man gjerne for å bli kjørt til russefest, mellom eventer og diverse andre feiringer. Man kjenner ofte igjen en russebuss på utseendet. Dels fordi vennegjengen har betalt en godt etablert grafittiartist eller kunstner til å male gruppens «signatur» over hele bussen. Navnet kan for eksempel være: "Bergen 2021 eller "Guttecrew 2021", etterfulgt av heftige fargekombinasjoner og motiver av relevante tilbehør til russ. Russebuss er ofte en meget dyr investering, som stiller krav til mange arbeidstimer og god sparekapital for de som er russ, og som skal være med på kjøpet av russebussen. Bussene kjøpes ofte urenoverte, og gjøres om til en festbuss, eller rett og slett til en superkul russefest på hjul! Med russebuss blir det russetiden 2021 enda mer gøy! Bussen inneholder gjerne alt fra heftige loungesofaer og stoler, til neonlamper og røykemaskiner. Med andre ord et perfekt samlingspunkt for deg som er russ og som verdsetter en god russefest under russetiden 2021!

Når russegjengen har skaffet seg bussen, da er neste steg – musikken! Musikken er blant det viktigste i løpet av hele russetiden 2021. Det er mange som velger å ansette en artist til å lage en signaturlåt til som spilles under en heftig russefest og under hele russetiden 2021. Låten er som regel elektronisk, jo tyngre desto bedre. For en super russefest ansettes gjerne artister etter russegjengens økonomiske situasjon. Enkelte artister kan ta opp imot 200.000 kr for en låt. Som russ i russegjengen, er du med og bestemmer hva låten skal hete, innen hvilken sjanger den skal være og hvordan omslaget skal se ut, osv. Artisten selv (som oftest allerede kjent) tar betalt for låten, tjener også penger på royalties. Er det en kjent artist, ja da blir både låten og russegjengen lagt merke til av andre som er russ! Under russetiden 2021 deles det ut årlig pris for årets russelåt, og det er mange som har lyst til å vinne! Men vinner dere ikke prisen for «årets russelåt» da kan dere i alle fall gjøre deres beste for å vinne en kul russefest! Det er en utrolig mektig følelse med både eget gruppenavn som russ, egen låt utført en stor artist og en gigantisk buss for en heftig russefest, alt i deres ånd!

En gjeng med russ kan bestå av alt mellom 5-50 personer, og feires mellom april til midten av mai. Denne tiden er som sagt hellig for en som feirer russetiden 2021, og kan koste et par årslønner dersom man skal gjøre det storslagent. Russetiden foregår i hele Norge, og avhengig av hvilket studie man har gjennomgått, så får man russedrakt deretter. Det kan for eksempel være en rød eller blå overall med blant annet sitt nav på samt dato. 

Er du ute etter å finne de perfekte sakene til russetiden 2021? Da har du kommet til riktig sted min venn! Hos oss finner du ikke bare champagneglass, serpentiner, fløyter som er vanlige til russefest – du finner også alle dekorasjoner, lamper, røykemaskiner, høyttalere og snacks hos oss, perfekt tilbehør til deg som er russ! Man skulle nesten kunne si at Partyking er en russeekspert! Er du kanskje en forelder som vil at barnet ditt skal få en uforglemmelig russefest og ha en god opplevelse av russetiden 2021? Hvorfor ikke sørge for at den kommende studenten som snart skal bli russ har alt av glass og dekorasjoner som han eller hun kan komme til å trenge under russetiden 2021? Vi lover deg at de kommer til å være takknemlig og ta imot med glede, for ellers kan det jo bli litt dyrt, ikke sant?

Dere vurderer kanskje å droppe grafittiartisten til bussen deres? Det er ikke noe problem! Vi har nemlig all den sprayfargen dere kan tenkes trenge, både i sølvfarge og gullfarge. Har du tenkt å kle deg ut som noe annet enn russ for en kveld, eller du skal kanskje på en annen fest enn russefest, eller feire noe annet under russetiden 2021, da har du kommet til riktig sted! Kostymer er nemlig vår spesialitet. Uansett hva du og dine venner trenger, så finner dere det hos oss! Vi har utstyr til russ og russefest samt kostymer til andre morsomme og kule feiringer – og det er både billig, enkelt og hurtig!

Liker dere neon, UV og ting som lyser i mørket? For å få til et perfekt interiør til russetiden 2021, kommer dere garantert til å trenge mange selvlysende tilbehør til russefest. Her finner dere ikke bare lysrør, lysende klær, ørepynt og armbånd, men dere finner også selvlysende ballonger, kroppsfarger, slips, UV-paneler, boblemaskiner og graviditetstest dersom det skulle være nødvendig!*blink blink*

Kort og godt – ønsker dere å skape en perfekt russefest under russetiden 2021 og er på utkikk etter interiør som barstoler, tilbehør til borddekking, flagg, lys og høyttalere? Vi har det! Trenger dere selvlysende saker som neonsminke, kroppsfarge, neonpulver, blinkende skumstaver og glowsticks til neste russefest? Vi har det! Er dere ute etter sikkerhetssaker som kondomer, graviditetstest, glidemiddel og alt som kan tenkes trenges når man skal «feire» russetiden 2021 litt ekstra med noen man liker? Vi har det! 

Ja... vi har virkelig alt til deg som er russ og skal på russefest i løpet av russetiden 2021!

Velkommen!

Underkategorier

Filter

Show 237 produkter
castle