vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Russebussinteriør

Er det på tide å innrede russebussen med litt russebussinteriør… endelig? Som vi alle vet kan det ta litt tid, men det blir alltid verdt det til slutt! Hos oss finner du dessverre ikke det du trenger for å bygge om russebussen, legge gulv og sånne ting, men du finner alt det andre. Uansett om du er ute etter fire tusen lyslenker, haugevis av serpentiner eller rød, blå og hvit konfetti, kommer du til å finne akkurat det du trenger for å få et fett interiør til bussen! Føles det ikke godt å vite at du har kommet til rett sted… endelig?

Når du og vennegjengen innreder russebussen er målet å slå alle andre, ikke sant? Vil dere slå dem så hardt ned i støvlene at dere tar rotta på alt av russebusser i hele Oslo, Bergen og Stavanger? Skaff russebussinteriøret ditt hos Partyking, så er det akkurat du og din vennegjeng som kan le hele veien til første plass! Det gir en god følelse å få til den ultimate russebussinnredningen og bli årets russebuss Stavanger, Oslo eller Bergen, det kan vi love deg!

På Partyking finner du ikke bare glittergardiner, serpentiner, oppblåsbare sofaer og glowsticks, du finner også mange andre ting som farger, inngangsarmbånd (dersom folk vil komme inn i bussen), heftige ballonger, røyk- og boblemaskiner, gigantiske fishbowls og sååå mye mer. Vi klarer ikke engang å ramse opp en børkdel av alt russebussinteriøret som finnes. Du får rett og slett bla gjennom kategorien selv og finne det du ser etter.

Ute etter den ultimate russebussinnredningen for å bli årets russebuss Stavanger, Oslo eller Bergen? Partyking got you covered!
Les mer