Til toppen
Se full beskrivelse

Glowsticks

Om du ikke er synlig, er du ikke med. Med glowsticks, eller lysstaver, behøver du virkelig ikke å uroe deg for ikke å synes. Med våre glowsticks blir du nummer én på dansegulvet. Velger du noen av våre spesialprodukter, som capser, kaninører eller hårnåler, stikker du deg enda mer ut fra mengden.

Til å begynne med var glowsticks faktisk ikke ment som festtilbehør. Glowsticks har blitt brukt som sikkerhetsutstyr i mange år, for eksempel av håndverkere, reperatører og dykkere. Legg noen lysstaver eller selvlysende drinkpinner i bilen. Dersom du får motorstopp, er det bare å aktivere dem for å få litt lys når du skal titte ned i motoren.

Vi har glowsticks i alle mulige former. Armbåndene er kanskje de mest klassiske av de selvlysende dingsene. Ta med deg en haug med armbånd til festen, og del ut til alle du vil bli litt nærmere kjent med. Om du har et godt øye til én spesiell person, gi ham eller henne flere stykker, slik at du kan være sikker på at dere treffes igjen. Glowsticks er likevel ikke bare for dansegulvet eller baren. De er også et opplagt innslag i barneselskapet. Kjøp noen selvlysende sugerør og kopper for å pimpe barneselskapet skikkelig for en billig penge.

Det er enkelt å aktivere våre selvlysende produkter. Vanligvis trenger du bare å klemme eller trykke på dem. Produktene gir fra seg et sterkt lys i flere timer, noen til og med i opptil 12 timer.

Filter

Show 32 produkter
castle