vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Parykker

Parykker

Det finnes ikke noen bedre å ha på fest enn nettopp parykker, fordi de kan gjøre deg til akkurat hvem du vil for en kveld! Den perfekte sveisen er et must for at karnevalskostymet skal bli komplett, uten den vil du aldri vinne premien for beste kostyme. Parykker er også ideelle hvis du vil tøyse litt på jobb eller sjokkere klassekameratene dine med det faktum at du har blitt skallet over natten. I vårt utvalg av parykker finner du noe til enhver anledning.

Parykker til barn – Vi har et stort utvalg av parykker til barn slik at de skal kunne leve seg helt inn i forskjellige figurer. Å ha en haug med parykker hjemme er et hett tips til stressede foreldre som vil underholde rampete barn. Be dem lage et show, så rekker du å gjøre ferdig middagen! Vi har parykker til de fleste prinsessene, som Ariel, Rapunzel, Elsa og Snehvit. Hvis barna liker Astrid Lindgrens karakterer, finner du flere egnede parykker i utvalget vårt. Vi har selvsagt også mer generelle varianter som spøkelsesparykker, amerikansk urinnvåner-parykker og vikingparykker.

Kjendisparykker - Hvis du vil være rockestjerne for en kveld eller bare synes Tina Turner har den heftigste frisyren i hele verden, har du kommet til rett sted. Her kan du forvandle deg til en sexy hardrocker med puddelparykk, en vakker sangfugl av en souldiva eller kongen av rock med en ekte Elvisparykk. Hvis du er mer opptatt av politikk, vil kanskje Trumps frekke hentesveis friste, mens dama får gå som FLOTUS.

Karnevalsparykker – Vi har et stort utvalg av parykker til både dame og herre som vil gjøre deg til karnevalets udiskuterbare stjerne. Hva skal du kle deg ut som? Vi har de mest sveisne sveisene! For eksempel finner du eventyrparykker til voksne, slik at du endelig kan leve ut drømmen som prinsesse. Hvis det er en pirat eller en amerikansk urinnvåner du drømmer om, har vi den lange manken som gir deg den korrekte mystiske og eksotiske fremtoningen. En annen klassiker er våre grå kjerringparykker og bustete gubbeparykker. En flintskalleparykk er like godt egnet når du skal være superskurk som når du kler deg ut som snille gamle Skalleper fra Ronja Røverdatter. Sjekk ut vårt utvalg av parykker til karneval online!

Festparykker – Alle parykker passer til fest, men noen er hakket hvassere. En glitterparykk blir det perfekte tilbehøret på nyttårsfesten, mens en parykk i en festlig farge gjør seg på nattklubben. Har du alltid ønsket deg en skikkelig stor afro? Den biffen fikser du lett med våre afroparykker!

Vil du teste påstanden om at blondiner har det mer gøy? Hvorfor vente! Kjøp en blond parykk online og test allerede til helgen! Du kan aldri ha for mange parykker hjemme, fordi de kan brukes ved så mange anledninger. Det er alltid en stemningsløfter å komme iført en parykk, men vær forberedt på at alle kommer til å ville prøve den og ta selfies!

Når du kjøper parykker online blir det i tillegg skikkelig billig, så kjøp gjerne noen ekstra slik at vennene dine også kan kle seg i morsomme parykker på utkledningsfesten! Hvorfor ikke starte et rockeband eller ha et 20-tallstema på utdrikningslaget? Så snart parykken kommer på, vil du føle hvordan du blir til den ønskede personligheten. Vi advarer om å dra den for langt hvis du har tatt på deg en halloweenparykk som gjør deg til zombie, vampyr eller djevelen selv – da gjelder det å legge bånd på innlevelsesevnen, så de andre festdeltakerne ikke kommer til skade!
Les mer