vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Parykker Deluxeparykker

Deluxeparykker

Vil du satse på et helt nytt utseende under en fest, kan vi anbefale våre ekstra luksuriøse parykker! Med en svart og krøllete parykk sammen med dramatisk sminke, blir du festens blikkfang. Har du egentlig kort og blont hår, kan det være interessant å teste ut å være en langhåret brunette med lugg. Lurer du på om det virkelig er slik at blondiner har det morsommere? Test ut en kortere blond frisyre, eller en krøllete og lang variant. Til forskjell fra våre andre parykker kan du kamme, føne og farge våre deluxeparykker.

Med en personlig styling kan du matche nesten hvilke klær som helst! Uansett om du faktisk skal på kostymefest og ikke vil se ut som du pleier, eller bare teste ut noe nytt for moro skyld, lar en parykk deg forandre utseende ditt dramatisk. Kanskje vil du at de andre faktisk skal lure på hvem det er som skjuler seg under luggen og i de annerledes klærne!

Hvis du vil satse på noe helt nytt, men fortsatt urgammelt, kan vi anbefale parykken som gir en bibelsk look. Den gråspettede parykken med bart og skjegg kan dessuten passe hvis du vil kle deg ut som en eldre personlighet.
Les mer
51 resultater