Til toppen
Hjemmeside > Etter tema... > Evenement > Festival > Moon Creations Selvlysende Ansikts- & Kroppsmaling
Se større bilde

Moon Creations Selvlysende Ansikts- & Kroppsmaling

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
39,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvis du ser etter en selvlysende og langvarig sminke av høy kvalitet som holder gjennom hele halloweenfesten, er denne selvlysende ansikts- og kroppsmalingen fra Moon Creations perfekt. Malingen er nemlig selvlysende i mørket, noe som passer bra til både ravefester, festivaler, halloweenfester og karneval. Malingen er like enkel å påføre som den er å fjerne når kvelden er over.

Moon Creations Selvlysende Ansikts- & Kroppsmaling leveres enkeltvis i en beholder à 12 ml og finnes i åtte flotte, selvlysende farger. Malingen er superenkel å påføre, og når festen er ferdig, er det bare å vaske den av med litt lunkent vann. Med denne ansiktsmalingen kan du skape kule ansikts- og kroppsmalerier som du ikke visste var mulig. Det er stor fare for at du blir tvunget av vennene dine til å starte en makeupsalong. Merk at sminken også er vegansk og ikke har blitt testet på dyr.

Selges enkeltvis à 12 ml og finnes i åtte ulike farger.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58400 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle