vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Grønn

Hvis du vil skape en interessant ramme rundt en fest, kan vi anbefale et fargetema. Hos oss er det mange produkter, fra stort til smått, som hjelper deg med å skape et helhetlig intrykk. Spesielt om våren, når alt begynner å grønnes, kan det være hyggelig med både grønne og for eksempel blomstrete innslag. Hos oss finner du dekorasjoner, klær og accessoirer for en uforglemmelig fest!

I tillegg til at du finner tilbehør til borddekking og romdekorasjoner hos oss, kan du også finne klær og ulike typer smykker med fargetema. Vi har mange ulike slags selvlysende produkter som setter ekstra piff på en hvilken som helst fest. Ved å gi gjestene dine selvlysende armbånd eller halskjeder de kan ha på seg, kan du få alle til å føle seg som del av temaet!

Dessuten kan du finne mange ulike slags farger som du kan farge både mat og drikke med. Hvorfor ikke satse på en grønn bløtkake og illgrønne, selvlysende drinker? På for eksempel et utdrikningslag skaper dere lett en synlig gruppefølelse med morsomme accessoirer som grønnglitrende slips, grønne nettinghansker, grønn og selvlysende hudfarge, og hvorfor ikke grønn leppestift!
Les mer