vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Temafest Blacklightfest

Blacklightfest

Forestill deg en fest hvor det vanlige blir ekstraordinært, og det ordinære blir uvanlig. En fest der mørket blir din beste venn, og lyset ditt blir din skatt. Det er på tide å gi festlivet ditt en vri som ingen kommer til å glemme – velkommen til en verden av «glow in the dark»-partyer og blacklightfester!

Lys opp i mørket

Hos oss i Partyking finner du alt du trenger for å arrangere en fest som kommer til å lyse opp natten. Start med å forvandle deg selv med den selvlysende sminken vår og «glow in the dark»-hudfargene og de UV-reaktive linsene våre. Gjør deg selv om til et lysende vesen eller en mystisk skygge – valget er ditt!

Klær som skriker «WOW!»

Antrekket ditt er nøkkelen til en minneverdig fest, og hos Partyking har vi et bredt utvalg av klær som kommer til å få deg til å skille deg ut. Gå «all in» med en glødende drakt, eller skap en mystisk aura med de selvlysende maskene våre. Uansett hva du velger, kommer du til å være festens midtpunkt.

Skap magi med selvlysende tilbehør og festartikler

Ingen «glow in the dark»- eller blacklightfest er komplett uten selvlysende festartikler. Her finner du alt, og vi mener virkelig alt man trenger for å kunne arrangere en blacklightfest i verdensklasse. Kort fortalt: Praktisk talt alt du finner i denne kategorien, lyser i mørket. Produktene kommer i hver eneste neonfarge du kan tenke deg, og vi elsker rett og slett hvert eneste produkt. Du finner alt fra halskjeder, armbånd og øredobber, til klær, kroppssminke og solbriller. Dessuten finnes det drikkeglass, lysarmaturer, parykker og lyspærer. Så la fantasien flyte fritt og slipp kreativiteten løs. Skap en fest som kommer til å lyse opp natten og gi minner for livet. Hos Partyking finner du alt du trenger for å gjøre «glow in the dark»-festen og blacklightfesten til noe ekstraordinært. Ta på deg det mest lysende smilet ditt og la festen begynne!
Les mer