vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
jenny-nystrom-chokladask-98763-1

Jenny Nyström Sjokoladeboks

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

249,90 kr

500 g

Midlertidig utsolgt
Julen byr alltid på en sjokoladeboks eller to, det er tradisjon. Men hva med en litt mer klassisk versjon? Denne fantastiske boksen byr på både smak og tradisjon og har en tendens til å konkurrere med det meste på julekaffen!

Jenny Nyström Sjokoladeboks er en sjokoladeboks med to lag med herlig sjokolade som er et absolutt must å vise frem på julefeiringen. Også perfekt som julegave!

Selges i pakker à 500 gram.

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, MANDLER, HELMELKPULVER, HASSELNØTT, vegetabilsk fett (palme- og palmekjerneolje), MYSEPULVER, SKUMMETMELKEPULVER, glukosesirup, kirsebær, melkefett, alkohol, emulgator (SOYALECITIN) , smaker PISTSJNØTTER, rosiner, konserveringsmiddel (E202), stabilisator (invertase), surhetsregulerende middel (sitronsyre), salt. Mørk sjokolade: minst 50 % kakao. Melkesjokolade: minst 25 % kakao. Spor av VALNØTT, PEKANNØTTER og GLUTEN. Det kan være kirsebærkjerner. Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har en holdbarhet på minst 4 uker ved kjøp med mindre annet er oppgitt.
Art.nr 98763-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger