vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temafest: Disco 70-tallsfest

Temafest: Disco 70-tallsfest

Gjennoppleve en svunnen tid og invitere vennene dine på en glitrende discofest som dufter av det blomstrende 70-tallet. Med storslåtte frisyrer, skyhøye støvletter og helt syke dansemoves, kastes dere tilbake til discoens gullalder på et øyeblikk! Puss discokula – det er på tide å feste som om det var 1975!

Klær

Det finnes ingen øvre grense når det kommer til valg av glitrende antrekk. Paljettene skal rasle når du inntar dansegulvet og slenger med hoftene til tonene av Bee Gees. Ellers er det farge som gjelder, og overdelen skal selvfølgelig matche med underdelen. Jumpsuit? That’s 70’s style!

Belysning

Forvandle lokalet til et blinkende inferno av fargerike farger med vårt aller festligste discolys. Dekorer rommet i LED og start boblemaskinen for å maksimere discofølelsen. En perfekt anledning til å vise fram dine heteste hoftesving!

Tilbehør

70-tallet var tilbehørets storhetstid, så sørg for å laste opp med glitrende støvletter, discobriller, paljettvest og en veldig festlig hatt. Det sitter i detaljene og vi har lastet lageret vårt med ting som garantert kommer til å sette prikken over i-en på kveldens festligheter!

Mer av alt!

Gled vennene dine med en haug av overraskelser ved å dekk opp med disco-kopper og fotorekvisitter i samme tema. Med discokule-ballonger i taket og glitterdraper, skaper du en uimotståelig atmosfære å danse i med discokuler hengene i øreflippene!

Discokule!

At den gylne disco-kulen er det absolutt viktigste tilbehøret på en vaskeekte 70-tallsdisco, kommer neppe som en overraskelse. Heng den opp i taket og la solflekkene danse rundt deg og vennene i takt med de rytmiske bevegelsene deres. Less bitter with more glitter!