vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik lykkes du med barneselskapet

Slik lykkes du med barneselskapet

Kakelys, fiskedam og matkrig – et skikkelig vellykket barneselskap har mange elskverdige momenter som gjør dagen minneverdig. Vi har alt du trenger for å lage en heidundrende fest for de aller minste – alt fra invitasjoner til aktiviteter med tema. Ta et dypt åndedrag for å roe ned nervene, og forbered deg mentalt. Nå er det på tide å stelle i stand til barneselskap!

Send invitasjoner med stil!

Et barneselskap uten barn er ikke gøy, og for å fylle gjestelisten helt har vi fylt lageret med store mengder invitasjoner i mange forskjellige temaer. Hvis barnet ditt er ekstremt opptatt av enhjørninger, pirater eller havfruer, er vi forberedt! Selskapet begynner i postkassen!

Partyhatter til alle!

At smårollingene synes det er morsomt med festlige partyhatter råder det ingen tvil om. Hvilke hatter du velger kommer helt an på bursdagsbarnets interesser, og vi har mange varianter. Alt fra Spiderman og Star Wars til LOL Surprise.

Beskytt bordet!

Dersom du aldri før har arrangert et barneselskap, kan vi meddele at det kan bli en sølete, klissete og flekkete affære. Beskytt derfor det elskede spisebordet ditt før gjestene kommer, men ikke bruk arveduken som har vandret gjennom slekten i generasjoner. En festlig plastduk som enkelt kan tørkes av (eller kastes) etter at kakene er spist opp, er å foretrekke.

Ikke spar på ballongene!

Vi vil aldri se et barneselskap uten ballonger! Vi har mange ulike varianter med diverse temaer, som passer perfekt når det skal feires. Lateksballonger eller folieballonger – det velger du selv. Ikke glem helium hvis du vil lage en høytflyvende stemning!

Arranger såpeboblekrig!

Dette er ingen aktivitet for foreldre med frynsete nerver, men vi kan ikke tenke oss noe morsommere enn å delta i en såpeboblekrig! Med denne pistolen som både lyser og lager lyd, blir stemningen enkelt boblende hysterisk – akkurat slik et barneselskap skal være!

Ikke noe selskap uten fiskedam!

Så sant som det er sagt – å være i et selskap som verken har et forheng eller godteriposer er ingen morsom historie. Derfor er det fint at vi har lageret fullt av funksjonelle fiskestenger som er passe store for små barn, og et passende forheng til fiskedammen. Fisk o’hoj!

Dinosaurselskap!

At barn lett henger seg opp i alt som har med dinosaurer å gjøre, er ingen hemmelighet. Alt som har med dinosaurer å gjøre er automatisk heftig, noe som har fått oss til å bunkre opp med dinosaurkopper, dinosaurservietter, dinosaurgirlandere og dinosaurposer. Alt for å lage et selskap som er krittiden verdig!

Selskap med meksikansk vri!

Ok, fiskedam er kanskje ikke helt nødvendig, men da kan den erstattes med en annen morsom aktivitet. Ta inspirasjon fra våre meksikanske venner, og stapp en piñata full med godteri som kan regne over bursdagsbarnet etter noen velplasserte slag!

Dukk opp som klovn!

Det har blitt fisket etter godteri, spist kake og blitt skutt med såpeboblepistol, så nå kan vel selskapet knapt bli morsommere? Å joda! Som avslutningsnummer kan du dukke opp som klovn i eske, med fullt klovnekostyme, mens du skyter konfetti på ungene! Kan du lage ballongdyr av figurballonger er det et stort pluss, men vi er sikre på at ditt nærvær vil gjøre susen for å lage et minneverdig selskap. Og det er alt som betyr noe!

Vi i Partyking ønsker deg lykke til!