Til toppen
Se full beskrivelse

Klovnekostymer

Klovner ser ut til å dele folk inn i to leire: de som elsker klovner og synes de er morsomme, og de som er hysterisk redde for klovner og løper så fort de kan, bare de ser en rød nese. Her på Partyking elsker vi naturligvis klovner i alle former, og hos oss kan du finne både søte og skremmende klovnekostymer.

Tradisjonelt har klovnen rød nese og tung sminke, med et stort glis. Klovnen er en bajas og en frekk skøyer som fleiper og lurer deg, en klossmajor som ramler og får publikum til å le. Øv deg på å dette på rumpa, for det får du greie på egen hånd, men vi kan hjelpe deg med parykker, store fargeglade klovnebukser og all den sminken du trenger for å skape den perfekte klovnelooken. Noen kostymer er komplette med alt du trenger fra topp til tå, men vi tilbyr også løse accessoirer, slik at du kan kan kombinere ditt eget kostyme akkurat slik du ønsker det.

Klovner finnes også i svart-hvite versjoner, med mindre sminke og den klassiske Harlequin-drakten. Dette klovnekostymet kan med fordel kombineres med litt pantomime – begynn å øve allerede i dag!

Filter

Show 71 produkter
castle