vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Plastduker

Når det er tid for fest og selskaper, kan det være fint å pynte bordet med en fin plastduk! Ikke bare for fargen og utseendet, men også for å beskytte bordet mot mulige skader som knivhugg fra sukkerberusede barn. En plastduk kan ha mange forskjellige utseender, hovedsakelig ved bruk av farger, men hos oss på Partyking finner du også plastduker med kjente motiver som Minions, Disney og temainspirerte motiver som det ville vesten og lignende.

Når du leter etter den perfekte plastduken, kan det være lurt å se etter en plastduk som kan dekkes på med stor variasjon, samtidig som den beskytter bordet. Da vil en plastduk være perfekt. Et plastduk har en relativt hard overflate som beskytter mot det meste, og når festen er over, er den lett å skylle av og bruke om igjen.

Hos oss på Partyking finner du alle varianter av plastduker enkelt på nett. Vi har duker av plast i alle størrelser, til både små bord, runde bord og avlange bord. Her finner du også plastduker i fargene rød, grønn, hvit, svart, brun, gjennomsiktig, beige, oransje, blå, gul o.s.v. Vi har rett og slett plastduker i alle farger. Hvis ensfarget duk ikke faller i smak hos deg, så har vi fargerike duker i alle tenkelige kombinasjoner. Vi har også mønstrede plastduker med striper og prikker, men også plastduker som representerer for eksempel Disney-figurer, videospill, land, epoker og mye mer.

Forestill deg at du sitter og planlegger en cowboyfest for barn. Du har allerede planlagt hvilke bestikk og kopper du skal kjøpe. Da kan det være både fint og praktisk å kombinere med en fin cowboyduk fra det ville vesten i plast. Da er duken en beskyttelse, samtidig som det er en dekorasjon. Vinn vinn, kan man si ...

Duker fungerer også i hverdagen og kan være en veldig fin dekorasjon i huset. Hvorfor ikke kjøpe en matt svart eller kritthvit duk til å dekorere spisebordet med?

Når det kommer til konfirmasjon-, bryllups eller jubileumstider, vel da kan en plastduk komme godt med ... Da har vi mange hvite og stilige duker i flere forskjellige hvite nyanser, med eller uten mønstre. Kast en duk over middags- og salongbordet, og plasser det fine servise på toppen.

Så uansett om du er ute etter en rød, en svart, en hvit eller en flerfarget plastduk, finner du den perfekte plastduken på nett hos Partyking. Vi har duker i alle herrens farger med temamotiver, forskjellige mønstre, kjente motiver og mye mer. Våre plastduker blir solgt per meter og i ferdige mål. Vi har også plastduker som er runde, avlange, rektangulære og heksagonformet.

Kjøp rimelige plastduker på nett hos oss! Vi har et stort utvalg, til uslåelige priser på nett. Velkommen!
Les mer