vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Dette vil du ha i påskeegget i år!

Dette vil du ha i påskeegget i år!

Har du rukket å levere ønskelisten din til påskeharen? Dersom du vil forsikre deg om å få det perfekte egget i år, gjelder det å være tydelig med hva du ønsker og hva som ikke er velkomment innenfor skallets pastellfargede vegger. For å hjelpe deg i gang har vi funnet fram en liste med mange velsmakende godbiter i – dette vil du mest sannsynlig ha i påskeegget i år!

Godteri

Ja, du vil selvfølgelig ha godteri. Masse godteri! Påskeaktige kreasjoner som sjokoladeharer i nett, Nannas flekkete nougategg og sjokoladeegg i en herlig symbiose av deilige smaker! Eller hvorfor ikke unne deg et luksuriøst Fabergéegg fullpakket med magiske overraskelser? Årets Påske sparer vi ikke på godsakene!

Gigantisk godteri

Når du har fått godteri vil du ha ENDA mer godteri, men GIGANTISK godteri! Kolossale pakker fullpakket med Marabou, Plopp og Daim som du ellers bare opplever på tivoli er en hyggelig overraskelse fra påskeharen – og takket være de utrolige størrelsene er de veldig lett å finne! Velger du Kexchoklad, Sportlunch eller Karl Fazer sjokolade?

Supersalt godteri

Dersom den søte konfekten ikke faller i smak i munnen din, er du garantert en rendyrket lakriskjenner! Unn deg en hel haug med førsteklasses konfekt fra Haupt Lakrits kreative forråd. Der finner du klassiske Svenskjävlar, men også morsomme ting som Banana Nostalgia, The Salted Caramel og Fucking Fabulous. Når det kommer til lakris blir det neppe mer spennende enn dette!

Enda mer godteri

Påskeharen har vært i Amerika og handlet inn diverse herligheter til årets påskeegg. Nyt spennende sorter som Sour Patch Kids, Pop Boom og fargerike Skittles før du febrilsk strekker deg etter KitKat og avslutter med et like Ice Lolly Candy. Undervurder aldri en amerikansk godbit!

Snacks

Etter alt det søte begynner kroppen som regel å skrike etter salt – og da får vi håpe at påskeharen har vært raus nok til å fylle enda et egg med snacks! Krydret Doritos, deilige Oreo-popkorn og hete Pringles er akkurat det kroppen lengter etter når godteriet er oppspist. Prøv våre Crunchy Cheetos eller cheddarpopkorn fra Sundlings – sprakende smaker i pose!

Voksenegg

Oops, dette egget hadde visst flytende innhold. Men hva gjør vel det? En hyggelig overraskelse til påskens litt eldre festdeltakere som foretrekker å forvandle sin bag-in-box til et påskeegg. Ha en hyggelig helg!