vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
gigantisk-choklad-daim-51806-4
gigantisk-choklad-daim-2
gigantisk-choklad-daim-51806-5

Gigantisk Sjokolade Daim

599,90 kr

1,68 kg

I lager (20 stk.)
Du vet den der superstore sjokoladen man kan vinne på sjokoladehjulet i fornøyelsesparken? Har du smakt den? Nei akkurat, de der j***ene går det jo ikke an å vinne på! Nå er det på tide at du gjør som hos hos Partyking – slutter å spille på sjokoladehjulet og kjøper din egen gigantiske Daim i stedet! På den måten slipper du: 1. Dra til fornøyelsesparken. 2. Spille på sjokoladehjulet! 3. Bli forbannet og lei deg!

Gigantisk Daim er akkurat som den gigantiske Daimen som du spiller om på fornøyelsesparkens sjokoladehjul. Denne gigantiske Daim-sjokoladen inneholder 20 84 grams sjokolader fra den svenske klassikeren Daim, og kommer til å bli en utrolig fin gave å gi til barna, sjokolademor eller kanskje til deg selv?

  • Mål: 69 x 35,5 x 4,5 cm
  • Inneholder 20 x 84 gram Daimsjokolade, noe som gir 1,68 kg
  • Smak: Daim
  • Noter at det ikke kommer en stor sjokolade, men mange små!

Ingredienser: Sukker, palmeolje, kakaosmør, kakaomasse, mandel (3,2 %), mysepulver (melk), skummet melkepulver, smørfett, myseprodukt (melk), sukret kondensert skummet melk, salt, emulgeringsmiddel (soyalecitin), aromaer. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.
Art.nr 51806-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

16

Spørsmål & Svar

0

Tagger