gigantisk-choklad-sportlunch-77523-3

Gigantisk Sjokolade Sportlunch

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

599,90 kr

I lager (4 stk.)
Er du også skikkelig lei av at du aldri vinner den store sjokoladen på lykkehjulet i fornøyelsesparken? Vi vet akkurat hvordan det føles, og akkurat derfor har vi gjort en STOR forbedring i sjokoladeutvalget vårt, slik at du kan nyte store mengder sjokolade uten å måtte kjøre helt til fornøyelsesparken! 

Gigantisk Sjokolade Sportlunch er den samme gigantiske sjokoladen som du finner på sjokoladehjulet i fornøyelsesparker, med 25 (!) sjokolader i en pen gaveeske. Med denne gigantiske sjokoladen kan du lure hele verden til å tro at DU er en sjokoladevinner (men du har jo egentlig bare kjøpt den). En utmerket gave å gi bort til bursdagsbarnet, eller hvorfor ikke gi den til deg selv?

  • Vekt: 2000 gram
  • Størrelse: 101 x 38 x 5 cm
  • Inneholder: 25 stk. sjokolader med Sportlunch á 80 gram per stk.
  • Smak: Sprø sjokoladestenger med myk melkesjokolade
  • Merk at det ikke er én stor sjokolade som leveres i pakken!

Ingredienser: sukker, kakaosmør, hvetemel, helmelkpulver, vegetabilsk fett/oljer (palme, shea, kokos), kakaomasse, skummetmelkepulver, mysepulver (melk), fettredusert kakaopulver, salt, emulgator (soyalecitin), aromaer (bl.a. vanillin), bakepulver (E500). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 77523-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger