vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
gigantisk-choklad-plopp-77526-2

Gigantisk Sjokolade Plopp

599,90 kr

I lager (42 stk.)
Er du også skikkelig lei av at du aldri vinner den store sjokoladen på lykkehjulet i fornøyelsesparken? Vi vet akkurat hvordan det føles, og akkurat derfor har vi gjort en STOR forbedring i sjokoladeutvalget vårt, slik at du kan nyte store mengder sjokolade uten å måtte kjøre helt til fornøyelsesparken! 

Gigantisk Sjokolade Plopp er den samme gigantiske sjokoladen som du finner på sjokoladehjulet i fornøyelsesparker, med 42 (!) sjokoladeplater i en pen gaveeske. Med denne gigantiske Plopp-sjokoladen kan du lure hele verden til å tro at DU er en sjokoladevinner (men du har jo egentlig bare kjøpt den). En utmerket gave å gi bort til bursdagsbarnet, eller hvorfor ikke gi den til deg selv?

  • Vekt: 2100 gram
  • Størrelse: 113 x 26 x 5 cm
  • Inneholder: 42 stk. Plopp-sjokolader á 50 gram per stk.
  • Smak: melkesjokolade med karamellkrem
  • Vær oppmerksom på at det ikke er én stor sjokoladeplate i pakken!

Ingredienser: sukker, glukosesirup, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, vegetabilsk fett (palme, shea), skummetmelkpulver, mysepulver (melk), salt, emulgator (soyalecitin), aromaer (bl.a. vanillin). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 77526-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger