gigantisk-choklad-plopp-77526-2

Gigantisk Sjokolade Plopp

649,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Karin
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Er du også skikkelig lei av at du aldri vinner den store sjokoladen på lykkehjulet i fornøyelsesparken? Vi vet akkurat hvordan det føles, og akkurat derfor har vi gjort en STOR forbedring i sjokoladeutvalget vårt, slik at du kan nyte store mengder sjokolade uten å måtte kjøre helt til fornøyelsesparken! 

Gigantisk Sjokolade Plopp er den samme gigantiske sjokoladen som du finner på sjokoladehjulet i fornøyelsesparker, med 42 (!) sjokoladeplater i en pen gaveeske. Med denne gigantiske Plopp-sjokoladen kan du lure hele verden til å tro at DU er en sjokoladevinner (men du har jo egentlig bare kjøpt den). En utmerket gave å gi bort til bursdagsbarnet, eller hvorfor ikke gi den til deg selv?

 • Vekt: 2100 gram
 • Størrelse: 113 x 26 x 5 cm
 • Inneholder: 42 stk. Plopp-sjokolader á 50 gram per stk.
 • Smak: melkesjokolade med karamellkrem
 • Vær oppmerksom på at det ikke er én stor sjokoladeplate i pakken!

Ingredienser: sukker, glukosesirup, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, vegetabilsk fett (palme, shea), skummetmelkpulver, mysepulver (melk), salt, emulgator (soyalecitin), aromaer (bl.a. vanillin). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.