vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
fyllda-paskfigurer-i-nat-1

Fylte Påskefigurer i Netting

24,90 kr

Snart er det påske, og sørg derfor for å fylle opp med påskegodt så det holder i massevis! Hva sier du til en liten nettingpose med sjokoladefigurer som har sånn godt og kremet fyll? Joda! Det er bare å klikke den hjem!

Fylte Påskefigurer i Netting er forskjellige påskefigurer av smakfull sjokolade, fylt med herlig melkekrem. Selges i en nettingpose på 90 gram.

  • Fylte sjokoladefigurer i en nettingpose til påske
  • Vekt: 90 gram
  • Selges i 1-pakning

Ingredienser: melkesjokolade (kakao minst 28 %) med melkekrem. Overtrekk (ca. 60 %): sukker, helmelkspulver (16,5 %), kakaomasse, kakaosmør, mysepulver, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma. Fyll (ca. 40 %): sukker, fraksjonert vegetabilsk olje og fett (palme), skummetmelkpulver (12 %), mysepulver, laktose, helmelkspulver (2 %), emulgator (soyalecitin). Inneholder SOYA og MELK. Kan inneholde spor av NØTTER og GLUTEN.
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt. 
Art.nr 71742-1

Innhold

Henvendelser

14

Spørsmål & Svar

0

Tagger