Hem
Årets beste halloweenkostymer for barn

Årets beste halloweenkostymer for barn

Trick or treat, den store dørbankertradisjonen på Halloween, tiltrekker seg årlig tusenvis av kids på godterijakt og blir ofte klassifisert som høstens skumleste høydepunkt. Når det mørkner, forvandles gatene raskt til turstier for hekser og onde ånder, og alle som ikke har godteri å tilby kan regne med å få huset sitt innpakket i toalettpapir. Men knask-eller-knep krever utkledning, og derfor har vi satt sammen en liste over årets morsomste, ekleste og beste halloweenkostymer for barn – det er på tide å få på seg finstasen!

Harry Potter

Rykende heksegryter, svevende stearinlys og mørke besvergelser – Harry Potters verden inspirerer virkelig til en fortryllende halloween-feiring! La deg inspirere av Hogwarts store katalog av skoleuniformkostymer, og forvandle deg selv til verdens mest kjente trollmann med briller, eller tre inn i rollen som skolens evige nøkkelvokter – Hagrid! Det blir en magisk kveld, for å si det mildt!

Disney

Å bla gjennom Disneys eventyrlige katalog av fantastiske karakterer er helt gull når du skal velge utkledning. Du finner alt fra moderne favoritter som Elsa og Kristoff fra Frozen til gamle favoritter som Tornerose, Mikke og Minni. Det er bare å velge og vrake – vi har massevis av forskjellige figurer!

Superhelter

Det er superheltfeber i landet, og det er ikke overraskende med tanke på hvor mange flotte filmer som blir lagt ut hvert år. Å sveve rundt som selveste Iron Man eller Batman en mørk Halloween-natt skal ingen kimse av, men det er selvfølgelig mange flere helter å velge mellom! For eksempel Wonder Woman eller Black Panther – det er en skikkelig superutfordring å bestemme seg!

Dyr

Vi har alltid sett til dyreriket når det kommer til bekledning og tilbehør. Med kule mønstre og fine farger er det umulig å ikke bli i godt humør når en tropisk fisk svømmer inn i maskeraden og bobler. Her er det mange valgmuligheter selv for de litt yngre barna, for hvem vil vel ikke feire sin første halloween utkledd som en skilpadde eller kanin?

Gaming

Vi vet at det kan være vanskelig å rive seg løs fra den myteomspunne skjermen til fordel for halloween, men kanskje det vil funke hvis kostymet minner om TV og videospill? Med kostymer fra Fortnite og Minecraft kan du la deg inspirere av det beste i livet – Gaming! For Nintendo-nerdene er både Link og Super Mario gode kandidater på samme tema.

Spooky

Vi skal ikke stikke under stol at halloween er et ganske uhyggelig fenomen. Spindelvev krøller seg i alle kroker, og på trappa ligger det nyutskårne gresskaret og gaper og lyser. En glimrende mulighet for å skremme hele nabolaget med ekle spøkelser, zombies og skjelett. Øv på å lage skumle spøkelseslyder før du går ut for å skremme folk og fe – Vi har trua!

Yrker

Du har kanskje spurt barna dine hva de vil bli når de blir store? Drømmer de stort om å bli pilot, brannmann eller astronaut? Da har vi helt sikkert kostymer som passer som en skreddersydd hanske – eller kanskje man heller vil kle seg ut som tyv? Andre barn må holde godt på godteriet sitt!

Star Wars

Å påstå at Star Wars er populært er nesten en underdrivelse, og med nylanserte serier som The Mandalorian og The Book of Boba Fett, blomstrer franchisen i en astronomisk hastighet. Velg mellom Yoda, Darth Maul eller se Anakin Skywalker and may the force be with you!

Hmmm...

Finner du fortsatt ikke det du leter etter? Klikk her for å utforske hele lageret!

Lykke til, og god halloween fra alle oss på Partyking!