Se større bilde

Kundebilder

Morpshuit Zalgo Barn Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Enkelte har aldri hørt snakk om ham, mens andre blir aldeles skrekkslagne når de hører navnet hans. Ikke så merkelig med tanke på at Zalgo sies å være den som sprer galskap og bidrar til at hele verden vår blir ødelagt. Ja, det høres jo ikke ut som en hyggelig type!

Morpshuit Zalgo Barn Karnevalskostyme er en svart og hvit jumpsuit, som forestiller ingen mindre enn internettlegenden Zalgo. Kostymet har lange og spisse fingre, og den svarte hetten har skumle røde og hvite øyne. Med dette karnevalskostymet kan man nesten skremme livet av hvem som helst! 

Kostymet er produsert av polyester og spandex, som gjør den svært elastisk (opp til 4 ganger sin opprinnelige lengde), samt at barnet kan både puste, drikke og se gjennom tøyet (dog med begrenset sikt!). Produsenten anbefaler å ta en størrelse større dersom du vipper mellom to.

  • Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Helkroppskostyme med hette
  • Materiale: 87% polyester og 13% spandex

Dette er et offisielt lisensiert Morphsuits™-produkt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48273 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle