micke-mus-barn-maskeraddrakt-1

Mikke Mus Barn Karnevalskostyme

449,-

Velg variant:

Vis størrelseguide

Tilbehør

Gresskar Godteribøtte

Gresskar Godteribøtte

23,- 45,-
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

La ditt barn forvandles til en av Disneys mest populære karakterer til festen! Denne søte Mikke Mus-drakten inkluderer alle detaljer som kreves for en mer velkledd variant av den herlige musen. Tren på Mikkes karakteristiske stemme før karnevalet, så blir det enda morsommere!

Mikke Mus Barn Karnevalskostyme inkluderer en trøye, et par bukser og et diadem med Mikke Mus-ører. Trøyen ser ut som en hvit skjorte med en svart smoking. På skjorten sitter svarte knapper og en gullfarget sløyfe. Smokingen har hvite striper som gir effekten av at den har en krage samt oppbrettede ermer. Den er også dekorert med gullfargede knapper. Buksene er røde med trykk som forestiller 2 stk. hvite knapper. De er av en rett og enkel modell med elastikk i midjen for bra passform. Diademet er laget av plast og kledd med svart stoff. Ørene er laget av samme materiale. Strømper inngår ikke.

Finnes i størrelsene Baby, Small og Medium.
 • Turid
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0