Hem
Temaer Gaver Bryllupsgaver

Bryllupsgaver

Hvis vennene dine skal gifte seg, må du finne skikkelig imponerende bryllupsgaver. Vi har samlet både romantiske og fine bryllupsgaver – og også gaver med en humoristisk vri.
For de av dere som ønsker å gi bort en seriøs gave til bruden og brudgommen, har vi knallgode gaveideer. For eksempel en bryllupsbok hvor paret selv fyller ut ting som når de møttes, hva førsteinntrykket var og så videre.
Du vil finne flere fine gavebøker som er perfekte som bryllupsgaver. Andre fine og verdsatte bryllupsgaver er selvfølgelig romantiske og fancy champagneglass, sexy spill og husholdningsartikler med et romantisk preg.
Bryllupsgaver med sans for humor – Når det gjelder noe så stort som et bryllup, må vi på PartyKing selvfølgelig starte med de seriøse gaveideene våre. Men selvfølgelig har vi også humoristiske bryllupsgaver på nettet, også noen som er på eller til og med litt over kanten (noe vi elsker). Hvorfor ikke sette sammen din egen gavekurv til bruden og brudgommen med ting som morosaker, frekke sexspill og briller og kopper med morsomt utseende. Hos oss kan du finne mange humoristiske dingser som kan passe perfekt til bruden og brudgommen (i hvert fall de med sans for humor).
Vi har også bryllupsgaver på nettet som forener det beste fra begge verdener, nemlig nyttige gaver med en humoristisk vri (som bruden og brudgommen kan åpne foran foreldrene uten å bli flaue). For eksempel har vi stilige vinglass, uknuselige ginglass og mange andre gaver. Sjekk ut utvalget vårt og finn fine bryllupsgaver som er garantert å få bruden og brudgommen til å trekke på smilebåndet.
Bryllupsgaver for en dag verdt å feire – Det er ansett som alminnelig høflighet å ha med seg en bryllupsgave. Det kan imidlertid være vanskelig å vite hvor mye man skal bruke på gaven. De nærmeste vennene kan gå for noe finere, mens gjester som ikke er supernære bruden og brudgommen kjøper noe enklere. Eller dere kan gå sammen i spleiselag for å kjøpe en veldig fin bryllupsgave.
Ofte gir du bruden og brudgommen praktiske og anvendelige ting, som kjøkkenutstyr. Men selvfølgelig har vi bryllupsgaver for deg som tenker utenfor utenfor boksen (på en god måte). Sjekk ut vårt brede utvalg av bryllupsgaver og finn mer inspirasjon! Eller kjøp en humoristisk bardispenser, fancy champagneglass eller en gullbelagt rose som varer evig. Akkurat som kjærligheten til bruden og brudgommen. Wow, rent poetisk blir det, så sørg også for å finpusse dikt-skillsa dine. Du trenger dem når du skal skrive på gratulasjonskortet du gir bort sammen med gaven.
Unngå stress i dagene før bryllupet, og sørg for å bestille bryllupsgaven online akkurat nå. På PartyKing har vi så absolutt mange morosaker, men vi forstår selvfølgelig hvor viktig et bryllup er. Vi har derfor tatt inn mange romantiske og fine gaver som er garantert å tvinge frem en liten tåre i øyet på bruden og brudgommen.
Mange bruder setter spesielt stor pris på bryllupsgaver som kommer til bruk, men som fortsatt er litt mer spesielle enn et sett med kniver. Sjekk for eksempel ut våre rødvinglass i frekke design. Disse er garantert å bringe frem alle de vakre minnene fra bryllupsdagen hver gang bruden og brudgommen skåler.
Husk også å pakke presangen pent inn. Vanligvis plasseres alle gavene på et gavebord, og du vil ikke være den som skiller seg ut fordi gaven din ser forferdelig ut! Fint papir, litt bånd og sløyfer og et håndskrevet gratulasjonskort er noe vi anbefaler.
Les mer