vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Tips til deg som skal på festival i sommer!

Tips til deg som skal på festival i sommer!

Like sikkert som at det blir sommer til slutt, er at denne etterlengtede perioden er fullspekket med utallige pulserende folkefester i alle mulige former. Musikk, telt og øl i plastkopper kombinert med pøsregn, gjørmebryting og manglende personlig hygiene, er det vi på folkemunne kaller for «festival». Vi har samlet alt du trenger for å få mest mulig ut av (og overleve) de morsomste ukene i løpet av sommeren – bla deg nedover og sjekk listen!

Sitt komfortabelt

Å sette opp det nyinnkjøpte teltet på en grusbelagt fotballbane i utkanten av byen gjør neppe underverker for korsryggen. Tilbringer du nettene på et papirtynt liggeunderlag, kan du i det minste tilbringe resten av tiden i luksus og komfort. En oppblåsbar sofa er en livredder som er enkel og fleksibel å ta med seg – og det samme gjelder puffer og softybags!

Telt!

Uansett om du er en erfaren festivalgjenger eller en nybegynner, sitter det i ryggmargen å ordne en grei soveplass. Selv om du ikke planlegger å sove spesielt mye (noe som merkelig nok kan forekomme på festivaler), er det likevel nice med ditt eget tilholdssted! Et enkelt, men solid telt er akkurat det du trenger. Denne dingsen finnes i størrelsene 4-manns eller 6-manns, så bare velg størrelse etter behov!

Smykker fra topp til tå

Vi kan med glede informere om at festivaler er en gyllen mulighet til å gå all-in når det gjelder sminke og utsmykking av kroppen. Vi har et enormt utvalg av face jewels, glittersminke og annet moro som får ansiktet til å skimre og glitre. Hent frem din indre stjerne og skap kreasjoner som slår gnister rundt deg og ditt festlige vesen!

Partyantrekk

Når du legger ned sminkekosten, og når ansiktet ditt glitrer av juveler, er det på tide å velge antrekk. På festivalen duger dessverre ikke den vanlige garderoben din lenger. Det gjelder å synes – og det mye! For ekstra oppmerksomhet anbefaler vi den klassiske mankinien i en rosaskimrende farge. Hvis du vil ta det et steg lenger, kan du forvandle deg selv om til en flamingo. Vi er eksperter på festlige antrekk, og har noe for alle og enhver – sjekk ut selv!

Blink og lys!

Hvordan skiller man seg ut i et publikumshav med hundrevis av fargerike partygjengere? Ved å lyse og blinke, så klart! Vi har integrert, fiberoptisk LED i så å si alle plagg du kan tenke deg: hansker, hettegensere, sko – you name it! Kompletter med et par kule bluetooth-briller som du kan velge mønster på og styre direkte fra mobilen. På hodet har du selvfølgelig et par selvlysende kaninører for maksimal effekt!

Lyd og lys

Når årets line-up av artister takker for seg og forlater scenen, fortsetter festen på campingområdet. La musikken leve videre med våre bærbare høyttalere med respektabel lyd som får bakken til å vibrere! Eller velg en karaoke discohøyttaler – karaoke gjør seg best på festival! Teltet pimper du enkelt opp med batteridrevne lysslynger, som skaper en koselig belysning etter at solen har gått ned. Papegøyer eller party balls?

Partyhatt

Når det gjelder hodeplagg på festival, er retningslinjene enkle: Du skal synes, være stiligst på hele området og beskyttes mot vær og vind. Den fargerike paraplyhatten er en livredder når regnet pøser ned, men når solen steker bytter vi ut paraplyen med en rosa cowboyhatt. Hvis du vil være ekstra glitrende om kvelden, har vi en paljetthatt i en vaskeekte steampunk-stil. Eller hvorfor ikke velge den regnbuefargede festivalhatten? Mer hatt til folket!

Nødvendigheter

Sist, men ikke minst, har vi noen mindre festlige dingser som likevel kan klassifiseres som nødvendige for at du skal overleve tøffe dager på festival. Ting som sammenleggbare vanndunker, regnponcho og powerbanks er uvurderlige must på campingområdet. Og ikke glem å ruste kroppen med noen pakker med væskeerstatning. Du vil takke oss senere.