Hem
Tips til deg som skal på festival i sommer!

Tips til deg som skal på festival i sommer!

Like sikkert som at det blir sommer til slutt, er at denne etterlengtede perioden er fullspekket med utallige pulserende folkefester i alle mulige former. Musikk, telt og øl i plastkopper kombinert med pøsregn, gjørmebryting og manglende personlig hygiene, er det vi på folkemunne kaller for «festival». Vi har samlet alt du trenger for å få mest mulig ut av (og overleve) de morsomste ukene i løpet av sommeren – bla deg nedover og sjekk listen!

Sitt komfortabelt

Å sette opp det nyinnkjøpte teltet på en grusbelagt fotballbane i utkanten av byen gjør neppe underverker for korsryggen. Tilbringer du nettene på et papirtynt liggeunderlag, kan du i det minste tilbringe resten av tiden i luksus og komfort. En oppblåsbar sofa er en livredder som er enkel og fleksibel å ta med seg – og det samme gjelder puffer og softybags!

Bo med stil

Hvis valget står mellom en mosegrønn unnskyldning av et telt og en replika av Volkswagens legendariske folkevogn, vet vi godt hva vi ville valgt. Jubelen vil ikke la vente på seg når du, som kongen av campingplassen, trer ut av teltbussen din om morgenen, uthvilt og klar for dagen. For deg med et begrenset budsjett har vi også et mindre strandtelt – perfekt for deg med korte bein!

Smykker fra topp til tå

Vi kan med glede informere om at festivaler er en gyllen mulighet til å gå all-in når det gjelder sminke og utsmykking av kroppen. Vi har et enormt utvalg av face jewels, glittersminke og annet moro som får ansiktet til å skimre og glitre. Hent frem din indre stjerne og skap kreasjoner som slår gnister rundt deg og ditt festlige vesen!

Partyantrekk

Når du legger ned sminkekosten, og når ansiktet ditt glitrer av juveler, er det på tide å velge antrekk. På festivalen duger dessverre ikke den vanlige garderoben din lenger. Det gjelder å synes – og det mye! For ekstra oppmerksomhet anbefaler vi den klassiske mankinien i en rosaskimrende farge. Hvis du vil ta det et steg lenger, kan du forvandle deg selv om til en flamingo. Vi er eksperter på festlige antrekk, og har noe for alle og enhver – sjekk ut selv!

Blink og lys!

Hvordan skiller man seg ut i et publikumshav med hundrevis av fargerike partygjengere? Ved å lyse og blinke, så klart! Vi har integrert, fiberoptisk LED i så å si alle plagg du kan tenke deg: hansker, hettegensere, sko – you name it! Kompletter med et par kule bluetooth-briller som du kan velge mønster på og styre direkte fra mobilen. På hodet har du selvfølgelig et par selvlysende kaninører for maksimal effekt!

Lyd og lys

Når årets line-up av artister takker for seg og forlater scenen, fortsetter festen på campingområdet. La musikken leve videre med våre bærbare høyttalere med respektabel lyd som får bakken til å vibrere! Eller velg iRockers lille, men kraftige enhet som har innebygde diskolys og innganger for to mikrofoner – karaoke gjør seg best på festival! Teltet pimper du enkelt opp med batteridrevne lysslynger, som skaper en koselig belysning etter at solen har gått ned. Papegøyer eller party balls?

Partyhatt

Når det gjelder hodeplagg på festival, er retningslinjene enkle: Du skal synes, være stiligst på hele området og beskyttes mot vær og vind. Den fargerike paraplyhatten er en livredder når regnet pøser ned, men når solen steker bytter vi ut paraplyen med en rosa cowboyhatt. Hvis du vil være ekstra glitrende om kvelden, har vi en paljetthatt i en vaskeekte steampunk-stil. Eller hvorfor ikke velge den regnbuefargede festivalhatten? Mer hatt til folket!

Nødvendigheter

Sist, men ikke minst, har vi noen mindre festlige dingser som likevel kan klassifiseres som nødvendige for at du skal overleve tøffe dager på festival. Ting som sammenleggbare vanndunker og powerbanks er uvurderlige must på campingområdet. Og ikke glem å ruste kroppen med noen pakker med væskeerstatning. Du vil takke oss senere.

Lykke til og ha det kjempegøy på festivalen, fra oss på Partyking!