Hem
Alt du trenger for å glampe (campe) med stil

Alt du trenger for å glampe (campe) med stil

Kanskje du hadde store planer om å tilbringe ferien i skog og mark som en vaskeekte eventyrer. Men planene ble kanskje lagt på is i samme øyeblikk som du ble minnet på friluftslivets knott, maur, iskald vind og harde liggeunderlag. Av og til kan camping være skikkelig triste greier – GLAMPING derimot, er som en dans på roser. Spektakulære naturopplevelser uten problemer er det nye, og vi har akkurat det du trenger for å glampe med stil!

Bo som en konge

I stedet for å presse deg inn i et lite, trangt telt med minimal takhøyde og null plass for beina, vil vi heller anbefale at du setter opp en luksuriøs kopi av Volkswagens legendariske folkevogn! Dette teltet har massevis av plass til hele familien og er en fryd for øyet – et opplagt valg for glamperen!

Det skal være godt å sette seg

Det er så utrolig ubehagelig å sette seg med full kraft på en vond rot og ødelegge hele korsryggen. Skogens naturlige underlag kan være skikkelig utrivelig og gi deg småstein, brennesle og andre ubehageligheter som er ute etter å ta deg. Velg heller en oppblåsbar variant – de er enkle å ta med seg og veier nesten ingenting. Velg mellom loungesofa, lenestol eller sofa!

Gourmetmiddag

Du trenger ikke å spise tørre brødskiver og daff brus bare fordi du er utendørs. Finn frem BBQ-grillkofferten og grill en deilig matbit i stedet – for om sommeren er det som kjent grilling som gjelder. Når du er ferdig, er det bare å brette sammen kofferten og fortsette turen – forutsatt at ilden er slukket!

Kosekveld!

Det er ubehagelig å fryse og en natt i naturen kan være kaldere enn du tror. Heldigvis har vi Nordens varmeste tepper på lager! Et snug rug er det absolutt koseligste du kan ha rundt deg med når kulda kommer snikende, og med et par varme tøfler på føttene er det ingen fare for frostskader! De yngste i familien vil helt sikkert elske å krype inn i en spekkhogger for å holde varmen – det må være ethvert barns største drøm!

Spaopplevelse

Etter en hel dag som fullblods fjellvandrer har du gjort deg fortjent til et bad. Med vårt oppblåsbare badekar har det aldri vært enklere å ta vare på hygienen på tur! En enestående spaopplevelse på toppen av fjellet – nå må du bare finne vann også!

Vin-piknik

For å sette prikken over i-en på glampingen må selvfølgelig du og reisefølget unne dere noen deilige drinker i solnedgangen. La det finserviset bli igjen hjemme, det er så irriterende å miste det fineste vinglasset på en skarp stein. Denne smarte holderen oppbevarer og holder orden på glassene dine på en smart og fin måte!

Partyking ønsker deg en fantastisk glamping!