vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Alt du trenger for å glampe (campe) med stil

Alt du trenger for å glampe (campe) med stil

Kanskje du hadde store planer om å tilbringe ferien i skog og mark som en vaskeekte eventyrer. Men planene ble kanskje lagt på is i samme øyeblikk som du ble minnet på friluftslivets knott, maur, iskald vind og harde liggeunderlag. Av og til kan camping være skikkelig triste greier – GLAMPING derimot, er som en dans på roser. Spektakulære naturopplevelser uten problemer er det nye, og vi har akkurat det du trenger for å glampe med stil!

Bo som en konge

I stedet for at hele familien skal trenge seg inn i et lite telt med minimal takhøyde og ingen plass til beina, ser vi heller at du setter opp et massivt kjempetelt som gjør at hele gjengen får nok av plass å boltre seg på. 4-manns eller 6-mannstelt? Det er bare å velge og vrake!

Spar endestykket

Det er så utrolig ubehagelig å sette seg med full kraft på en vond rot og ødelegge hele korsryggen. Skogens naturlige underlag kan være skikkelig utrivelig og gi deg småstein, brennesle og andre ubehageligheter som er ute etter å ta deg. Velg heller en oppblåsbar variant – de er enkle å ta med seg og veier nesten ingenting. Velg mellom loungesofa, lenestol eller sofa!

Grillmiddag

Man trenger vel ikke å spise seige cornflakes med lunken melk til middag bare fordi man camper? Nei, unn deg heller en luksuriøs grillmiddag! Ta med deg en kjølebag fylt med delikatesser, pynt med en fargerik lysslynge for maksimal stemning og nyt nygrillede godsaker på en liten og praktisk grill. Dekk bordet med gullskimrende papptallerkener for ekstra eleganse. Er det glamping, så er det glamping!

Kosekveld!

Det er ubehagelig å fryse og en natt i naturen kan være kaldere enn du tror. Heldigvis har vi Nordens varmeste tepper på lager! Et snug rug er det absolutt koseligste du kan ha rundt deg med når kulda kommer snikende, og med et par alpakka tøfler på føttene er det ingen fare for frostskader! De yngste i familien vil helt sikkert elske å krype inn i en havfrue teppe for å holde varmen – det må være ethvert barns største drøm!

Spaopplevelse

Etter en hel dag som fullblods fjellvandrer har du gjort deg fortjent til et bad. Med vårt oppblåsbare badekar har det aldri vært enklere å ta vare på hygienen på tur! En enestående spaopplevelse på toppen av fjellet – nå må du bare finne vann også!

Vinpiknik med fingermat

For å fullføre glamping-opplevelsen må du selvfølgelig unne deg og selskapet et deilig ostefat med herlig drikke i solnedgangen. Med dette smarte, bærbare piknikbordet med plass til både flasker, vinglass og fingermat, kan dere enkelt og smidig dra til stranden med alt det gode klappet og klart. Både elegant og praktisk! Partyking ønsker deg en fantastisk glamping!