Se større bilde

Tilbehør

Lang Slett Lilla Deluxe Parykk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Her har vi en skikkelig stilig og spesiell parykk fra Leg Avenue, som ikke bare synes i dagslys, men også på de mørke ravepartyene hvor UV-lyset suser omkring. Parykken kommer i en lys lilla farge, noe som betyr at den passer like fint til cosplayfesten som på halloween.

Lang Slett Lilla Deluxe Parykk er en lang dameparykk av svært høy kvalitet, som gir en cosplayaktig look. Parykken føles ekte ut når den sitter på hodet, kommer i fargen lys lilla og er veldig lang og slett. Parykken reagerer dessuten på UV-lys, som gjør at den blir selvlysende. Parykken kommer i størrelsen one size for voksne og kan fønes hvis man vil det, men helst ikke vaskes, styles med rettetang eller lignende.

 • Materiale: 100 % polyester
 • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Dette er et produkt fra Leg Avenue™. Leg Avenue er kjente for karnevalsklær og tilbehør av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse!

Tagger

HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Rebecca for 8 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Chanel for 1 år siden
  Mycket bättre kvalité än jag trodde. Var rädd att den skulle vara väldigt glansig, men inte alls. Körde hårtorken på mittbenan för att den inte skulle vara lika platt. För ännu mer realistisk känsla klippte jag och skapade lite längdskillnader längst fram. Enda minuset för mig va att det inte alls är lika mycket hår på baksidan som framsidan. Men den kommer sparas och användas fler gånger. Älskar färgen!
  8 av 8 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58303 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle