lang-rak-lila-deluxe-peruk-1
lang-rak-lila-deluxe-peruk-2
lang-rak-lila-deluxe-peruk-3
lang-rak-lila-deluxe-peruk-4

Lang Slett Lilla Deluxe Parykk

349,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Tilbehør

Parykknett

Parykknett

Naturell
35,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Parykknett

Parykknett

Svart
35,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Her har vi en skikkelig stilig og spesiell parykk fra Leg Avenue, som ikke bare synes i dagslys, men også på de mørke ravepartyene hvor UV-lyset suser omkring. Parykken kommer i en lys lilla farge, noe som betyr at den passer like fint til cosplayfesten som på halloween.

Lang Slett Lilla Deluxe Parykk er en lang dameparykk av svært høy kvalitet, som gir en cosplayaktig look. Parykken føles ekte ut når den sitter på hodet, kommer i fargen lys lilla og er veldig lang og slett. Parykken reagerer dessuten på UV-lys, som gjør at den blir selvlysende. Parykken kommer i størrelsen one size for voksne og kan fønes hvis man vil det, men helst ikke vaskes, styles med rettetang eller lignende.

 • Materiale: 100 % polyester
 • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Dette er et produkt fra Leg Avenue™. Leg Avenue er kjente for karnevalsklær og tilbehør av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse!
 • Rebecca
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Chanel
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Mycket bättre kvalité än jag trodde. Var rädd att den skulle vara väldigt glansig, men inte alls. Körde hårtorken på mittbenan för att den inte skulle vara lika platt. För ännu mer realistisk känsla klippte jag och skapade lite längdskillnader längst fram. Enda minuset för mig va att det inte alls är lika mycket hår på baksidan som framsidan. Men den kommer sparas och användas fler gånger. Älskar färgen!
  9 av 10 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0