80-tals-rockstjarna-rod-deluxe-peruk-78077-3
80-tals-rockstjarna-rod-deluxe-peruk-78077-4

80-talls Rockestjerne Rød Deluxe Parykk

229,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Tilbehør

Parykknett

Parykknett

Beige
35,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Parykknett

Parykknett

Svart
35,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Hadde det ikke vært litt kjedelig hvis du hele livet bare skulle ha én og samme hårfarge dag ut og dag inn? Å leve i total uvitenhet om hva som kunne skjedd hvis du skulle bytte hårfarge og frisyre bare for én eneste dag? Hva med å for eksempel prøve denne røde i hockeysveisstil?

80-talls Rockestjerne Rød Deluxe Parykk er en parykk av høy kvalitet i en sterk rødfarge og med en oppklipt frisyre som gir en ekte 80-tallsfeeling! Parykken er unisex med en tykk kvalitet. Den kan justeres slik at den sitter perfekt uansett hodestørrelse! Ypperlig når du føler for å kle deg ut som den rockestjernen du er! 

  • Materiale: 100 % polyester 
  • Størrelse: one-size 

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0