Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Barnekostymer > Belle Baby Karnevalskostyme
Se større bilde

Belle Baby Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
499,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Beskrivelse

Det finnes ikke et eneste barn som ikke har et godt hjerte. Kle opp ditt søte lille troll som godhjertede og fine Belle til neste selskap. Denne elegante prinsessekjolen i miniformat minner om den Belle bar da hun danset med sitt stilige udyr. Med på kjøpet følger et søtt hårbånd som prikken over i-en.

Belle Baby Karnevalskostyme inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen går i gult og hvitt med lyserosa detaljer. Den har korte puffermer og en puffete tyllkjole med lyserosa tekstilblomster på. På brystet står teksten "Belle" sammen med en lyserosa rose og en lyserosa rosett. Ved hoftene er det et gult tyllparti med rosa roser. Hodebåndet er laget av gul sateng med en gul rosett foran med en lyserosa rose. Det er elastisk og festes bak på hodet ved hjelp av borrelås.

Finnes i størrelsene X-Small (3-6m), Small (6-12m), Medium (12-18m) og Large (18-24m).

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen32536 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle