woody-deluxe-barn-maskeraddrakt-1

Woody Deluxe Barn Karnevalskostyme

599,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Lillian Victoria
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Frida
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Hatten var inte alls bra, gjord i filt och ser inte ut som på bilden i formen. Vi kommer ej att använda hatten. Stjärnan ser väl lite billig ut. Men nöjd med plagget och den kommer att användas.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Michael
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin finish på dräkten. Hatten är lite slarvigare sydd, men funkar.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvilke barn elsker ikke Woody? Den snakkende cowboydukken med hjertet på rett sted, Buzz Lightyears beste venn. Iført dette tøffe kostymet kommer sønnen din (eller din cowboyelskende datter) til å føle seg som en liten helt, som hentet fra Toy Story-filmene! Kostymet er svært enkelt å ta av og på, og lukkes enkelt med borrelås i ryggen. Perfekt for en liten sprellemann!

Woody Deluxe Barn Karnevalskostyme består av en elastisk jumpsuit med skjorte- og jeanstrykk med skygge/3D-effekt. Jumpsuiten har en skjortekrage og en tynn strikk i midjen, og den lukkes i ryggen ved hjelp av borrelås. Påsydd på kostymet sitter en vest i pelsimitasjon, denne har svarte bånd med hvit tråd i kantene. På brystet er der hvite knapper og en sheriffstjerne i gullfarget tøy med små detaljer. På magen finner man et påsydd belte i semsket skinn-imitasjon med en gullfarget spenne i tekstil i front. På beinet sitter en dekorasjonslomme i semsket skinn-imitasjon med frynser. Det medfølger også en rød bandana med hvitt mønster som lukkes i nakken med borrelås, samt en brun hatt med et mørkebrunt bånd i filt. Sko medfølger ikke.

Finnes i størrelsene Small (3-4år), Medium (5-7år) og Large (8-10år).