Til toppen
Se større bilde

Beer Bong Dobbel Øltrakt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Øltrakt? Et must til alle ungdomsfester som sporer av 90% av gangene! Hva er det da som gjør denne øltrakten så pass eksklusiv at Partyking velger å selge den? Jo, det er fordi det er en dobbel øltrakt, og en dobbel øltrakt = dobbelt så moro! 

Beer Bong Dobbel Øltrakt er en ordentlig stilig dings som går hjem på alle typer fester (helst ungdomsfester). Trakten er akkurat det som den høres ut som – en trakt med to silikonslanger slik at du og en venn skal kunne helle i dere samtidig! En svinaktig morsom dings å gi bort til deg selv, til kompisen eller å ta med som et "party supply" til festen.

  • Materiale: Plast, silikon
  • Antall: Enkeltvis (en trakt + to silikonslanger)
  • Mål: 20 x 20 x 120 cm

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen52472 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle