Se større bilde

Yeti Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
299,- 599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Yeti, også kalt snømannen, er en apelignende skapning som sies å bo øverst i Himalaya-fjellene og på det tibetanske høylandet. I følge legenden tilbringer Yeti mye tid sammen med sjømonsteret Lochness og favorittfetteren Mr Bigfoot! Selv i dag finnes det ingen vitenskapelige bevis for at herr Yeti eksisterer, med det finnes heller ingen bevis for at han IKKE eksisterer... For deg som har sett ham.. Ja, du kan bevise at han eksisterer!

Yeti Greyland Film Maske er en utrolig tøff lateksmaske som er laget av lateksgudene Greyland Film. Masken forestiller den myteomspunne figuren Yeti, (eller snømannen som han også kalles) der ansiktet er en kombinasjon av ape og menneske. Masken er hvit med typiske apetrekk, og sitter svært godt over ansiktet. Masken har hull til begge øyne, nese og munn, og disse kan enkelt forstørres slik du selv ønsker. Som for alle andre masker fra Greyland Film, er også denne masken av så høy kvalitet at de brukes under film- og teaterscener over hele verden.

Tips: Hvis du kjenner at masken sitter stramt rundt øyne/nese/munn kan du enkelt skjære større hull ved hjelp av en neglesaks eller lignende.

Fakta om Yeti Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Produsent: Greyland Film
  • Utrolig realistisk og detaljert
  • Masken er heldekkende og når ned til halsen
  • Hull til øyne, nese og munn
  • Sminkevennlig
  • Allergisk mot lateks/gummi? Da fraråder vi deg å bruke denne masken!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48990 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle