Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Masker > Halloweenmasker >
Se full beskrivelse

Halloweenmasker

Hvis du skal på en Halloweenfest, så har vi de perfekte maskene. Her er det f.eks. skumle klovnemasker med hår hvis du vil kle deg ut som en skummel klovn. Liker du Batman- karakterer, så har vi en Batman-maske, en Joker-maske med hår og en heftig Bane-maske som gjør at du kan forvandle deg til Tom Hardys oppumpede skurk. Her er det for øvrig masker for å kle seg ut som en varulv, Freddy Krueger, Zombie, djevelen, spøkelse eller heks.

Hvis du trenger en nissemaske før julaften, så har vi flere fine masker å velge mellom for å se ut som en veldig troverdig nisse.

Hos oss finner du også enklere pappmasker som har utskårne hull for øynene og strikk for å enkelt festes rundt hodet. Her kan du finne masker som forestiller Vladimir Putin, Barack Obama, George Bush, Gangnam Style, Messi, Will Farell, Charlie Sheen, Simon Cowell og Zlatan Ibrahimovic. Eller hvorfor ikke kle deg ut i en maske laget av papir med fiktive karakterer som Mr Bean, Star Wars' Darth Vader, Grusomme Meg-Minion, Yoda, Quagmire, Stormtrooper, Chewbacca, Stewie eller Brian.

Vi har også en rekke festlige dyremasker så du ved hjelp av en maske kan kle deg ut som et dyr. Her er det masker for å kle seg ut som løve, kanin, hest, sebra, hvalross, schæfer, flodhest, panda, ku, hai, sjiraff, høne, gorilla, esel, kylling, krokodille og elefant og mange flere. Hvis du vil kle deg ut som et dyr, bør du absolutt sjekke ut vårt sortiment av dyremasker for å finne rett maske for deg.

Så se vårt brede sortiment for å finne rett maske til festen!

Filter

Show 430 produkter
castle