vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Masker Halloweenmasker

Halloween Masker

Halloween er den tiden av året da vi alle elsker å kle oss ut og forvandle oss til noe helt annet. Og hva ville en Halloween-feiring vært uten de perfekte maskene? Hos oss finner du et imponerende utvalg av Halloween-masker som vil hjelpe deg å forvandle utseendet ditt på et øyeblikk!

Skremmende og kreative valgmuligheter


Halloween er en spennende skrekkfest som blir mer populær for hvert år i Skandinavia. Dette har vi i Partyking tatt til oss, og i vårt skrekkabinett finner du massevis av ekle Halloween-masker. Velg mellom masker i form av et ondsinnet glis, et varulveansikt, en blodig klovn eller en sprø president. Bare for å gi noen eksempler på kreasjonene vi kan tilby til alle dere som er ivrige etter å feire Halloween etter alle kunstens regler. Halloween har røtter som faktisk er eldre enn kristendommen. Hedenske elementer er vanlige, og Halloween er en høytid når det er helt akseptabelt å omfavne skumle, sykelige og kanskje litt ekle eller støtende ideer.

Masker for enhver smak


For de som ønsker å kle seg ut som sine favorittkjendiser eller karakterer fra film og TV, har vi et bredt utvalg av masker som vil gjøre deg ugjenkjennelig. Enten du drømmer om å være en superhelt, et filmikon eller en tegneseriefigur, har vi masken for deg!

Mer enn bare skumle masker


Når det kommer til masker du bruker på Halloween, er det ikke bare kraftige nonner, skumle zombier og utenomjordiske romvesener du kan bruke. Her finner du alt fra Michael Myers-masker til Zlatan Ibrahimovic og Will Ferrell til Barack Obama, Batman og Darth Vader. Hos oss kan du velge blant favorittkarakterene dine!

Skremme eller glede?


Hvis det er noen tid på året det er greit å være litt ekstra redd, er det Halloween, men sørg for at du gjør det med stil. Vi har halloweenmasker som får deg til å se ut som noen rett ut av en skrekkfilm, men også søte og komiske masker. Så du kan velge fritt hva du vil gjøre for inntrykk under Halloween!

Vil du være anonym eller gjenkjennelig?


Vi har alt fra enkle papirmasker i venezansk stil til svært detaljerte og naturtro masker i bærekraftige materialer. Noen av våre Halloween-masker er såkalte halvmasker som ikke forandrer deg så radikalt. Alle som ser nøye etter vil kjenne deg igjen. Andre masker betyr at du kan være anonym på en fest. Ingen vil vite hvem du er hvis du bruker Halloween-masken din. Mange av våre Halloween-masker kan med fordel kombineres med karnevalsklær og diverse tilbehør dersom du bryr deg om helhetsinntrykket. Se for deg en skummel klovn som sjonglerer med et par sjongleringsballer eller deler ut Halloween-godteri...

Stå i sentrum med LED!


Ønsker du å satse på noe ekstra kult, synes vi du bør ta en titt på våre Halloween-masker med LED-belysning. De gir deg ekstra lyskraft på dansegulvet og muligheten til å blinke passe skummelt mens du står i et hjørne og observerer festen. Husk imidlertid å ikke være for "skummel" hvis det er en fest med blandet alder, og ikke glem å kjøpe med deg batterier!

For alle lommebøker og anledninger


Her hos Partyking ønsker vi at alle skal kunne finne den rette Halloween-masken, uansett budsjett og smak. Flere av Halloween-maskene vi selger holder veldig høy kvalitet, men vi har også billige versjoner som du kan kjøpe flere av så det aldri mangler på gode kostymemuligheter hjemme.

Mer enn bare Halloween


En Halloween-maske er ikke en engangsting, og det er ikke bare under Halloween at en skummel maske kan være perfekt. Du kan bruke halloweenmasker på mange temafester og karneval. Kanskje på utdrikningslag? Barn elsker også å leke i masker og utkledningsklær. Unn dem det!

Vi har masker som passer alle


De fleste av våre masker er av typen one-size, dette betyr at de fleste kan bruke dem, og du slipper å tenke på å bestille riktig størrelse. De av våre Halloween-masker som dekker hele ansiktet har naturligvis hull for øynene og munnen slik at du kan se og puste ordentlig.

Utforsk vårt rikholdige utvalg


Uansett hvilken type halloweenmaske du leter etter, kan du være sikker på å finne den hos oss. Vi tilbyr et bredt utvalg av masker i forskjellige kategorier, for å tilfredsstille alle smaker og preferanser. Så hvorfor ikke gjøre Halloween-opplevelsen din enda mer minneverdig med en av våre fantastiske masker? Utforsk vårt imponerende sortiment i dag!
Les mer